Neziha ile GÜZELLİK

    Neziha ile GÜZELLİK


    2020 SAÇINIZ NASIL OLMALI?

    12 Ocak 2020 - 16:24

    Yeni yılla birlikte bir çok değişimler isteriz. Değişime de ilk olarak hep saçlarla başlamak, rengiyle kesimiyle farklılaşmak gerekir.. Yani değişimin olmazsa olmazı saçlardır.
    Ben de bu köşeden; 2020 yılında yeni bir görünüme kavuşmak isteyenler için bazı ipuçları vermek istiyorum.
    Saç renkleri, geçen yıl olduğu gibi bu sene de bebek sarıları, ışıltılı modeller ve bakır tonları öne çıkıyor. Yılın kesimi ise kısa...
    Yılı kahkülle karşıladık.. Sanat camiasında başlayıp sosyetik güzellerde gördüğümüz kahkül, bu sayede en göze çarpanlar arasında olacağa benziyor.
    Siz de dilerseniz, 2020'de düz kesimleri arkada bırakıp, hacimli ve kahküllü, katlı saç kesimlerini deneyebilirsiniz. Bu şekilde bir imaj değişikliğine gidebilirsiniz.
    Bu sene tercih edilen renkler arasında en beğendiğim ve öne çıkan bakır rengi tonları...
    Tabii ki bakırın tek tonu yok. Bir çok renkle bakır görünümü sağlamak mümkün. Sarı-kahverengi ve altın tonlarını ekleyerek dilediğiniz bakır tonunu elde edebilirsiniz. Genelde bu tonlamaları kuaförlerde yapmak doğru olur. Hem yüz şekliniz, hem saç kesiminize göre hareket etmeniz en doğru olanıdır.
    Şimdi size renklerle ilgili biraz detay vereyim...

    Bakır saç rengi
    Sizi herkesten bir adım öne çıkaran korkusuzca deneyebileceğiniz renk...Bu sene de trend renkler arasında. Tonlamaları da, bakır kahve, koyu bakır, sultan bakırı olmak üzere çeşitlendirmek mümkün. Bu tonlar, değişiklik yapmak isteyen beyaz tenli kadınlara daha çok yakışır. Onlara öneririm.

    Altın yansımalı sombre
    Asılında sombre, altın ve karamel tonlarının karışması ile ortaya çıkan parlak tondaki renktir.. Saçınızı olduğundan daha hacimli göstereceği gibi hem uzun, hem kısa saçlarda rahatlıkla kullanabilir.

    Bitter çikolata rengi
    2020'nin gözdeleri arasına girecek çikolata kahve tonlarını, altın rengi yansımalarla tamamlayabilirsiniz. Gizemli bir görünüm vadediyor... Kahverengini tek renkte kulanan kadınlar bence sadelikten çıkıp saç aralarına ışıltılı renk tonları ekleyerek bir değişime gidebilir.

    Bronz saç rengini 
    Bu rengi sıklıkla görebiliyoruz. Geçen yıl olduğu gibi hiç gözden düşmeyen moda bir renk. Bu yıl da bronz kahve saç rengi öne çıkanlar arasında. Buğday tenli olanlar, kumral bronz rengi, bronz kahverengini tercih edebilirler.

    Karamel saç renkleri
    Bal karamel ve krem karamel kuaförlerin genelde favori renk tonları arasındadır. Bu sene de siz kadınlar için her tene yakışan bu saç rengini kullanabilirsiniz.

    Ayrıca bir bilgi: Geçen yılın en havalısı ve popüleri olan mavi-siyah, bu yıl siyaha doğru geçiş yapıyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum