• Reklam

AK Parti İzmir'de kongre takvimi belli oldu!

AK Parti İzmir'in kongre tarihi belli oldu. Partililer 15 Eylül'den itibarı ile delegeleri belirleyecek. Ekim ayında ilçe kongreleri süreci başlayacak. Detaylar haberimizde.

AK Parti İzmir'de kongre takvimi belli oldu!
15 Ağustos 2024 - 16:57
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kuruluşunun 23. yıldönümünde düzenlenen törende parti teşkilatına da önemli mesajlar verdi. Erdoğan, “Kendini yorulmuş hisseden varsa, bitkin hisseden varsa, onlardan kenara çekilip biraz soluklanmalarını istiyoruz" dedi.

Kongre takvimi netleşti

AK Parti İzmir il teşkilatının kongre takvimi de netleşti. Hazırlanan programa göre; partililer 15 Eylül’de ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeleri belirlemek için sandık başına gidecek. İlçe kongreleri ise Ekim ayının ikinci haftası başlayacak ve Kasım ayının sonuna kadar tamamlanacak.

 

Kongrede değişim bekleniyor

İzmir teşkilatında köklü bir değişiklik yapılacak. Seçimlerde alınan yenilginin ardından parti teşkilatında yeniden yapılanmaya gidilecek. İlçe başkanlarının yarısından fazlasının değişmesi bekleniyor.

 

İl Kongresi Aralık'ta olacak

Genel merkez il kongrelerini Ocak ayında tamamlanması yönünde program hazırladı. Ancak İzmir il başkanlığı; Aralık ayının üçüncü yarısında il kongresini yapmak için genel merkezden vize aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum