• Reklam

AK Partili Başdaş'tan esnafa yönelik tarife zammına tepki!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediye’sinin esnafa yönelik yaptığı tarife zammına tepki gösterdi. Başdaş, “Yanlış planlamalar yüzünden Konak’ı getirdiğiniz noktadan esnaf sorumlu değil. Elinizi esnafın cebinden çekin” dedi. 

AK Partili Başdaş'tan esnafa yönelik tarife zammına tepki!
08 Haziran 2024 - 11:03
AK Parti Konak İlçe Başkanı Başdaş, Konak Belediyesi Haziran ayı toplantısında alınan tarife zammı kararını sert bir dille eleştirdi. Başdaş, yüzde 200’ü bulan zamlar olduğunu kaydederek, “Bizim yaptığımız tespite göre ortalama yüzde 70 tarife zammı söz konusu. Kimi kalemlerde yüzde 200 zam var. 2024 yılı için zaten yüzde 100 zam yapılmıştı. Şimdi de adeta bir ara zam uygulanarak 6 ay sonra bir yüzde 60-70 civarında zam yapıldı. Bu Konak esnafına yapılan zulümdür” diye konuştu. 

Başdaş, Konak Belediyesi’nin iş yapamama beceriksizliğinin esnafa fatura edildiğini kaydederek, “Esnafımız bunu hak etmiyor. Konak Belediyesi esnafın kazancına ortak hale getirilmiştir. Buradan Konak Belediye Başkanı sayın Nilüfer Mutlu’ya sesleniyorum. Elinizi esnafın cebinden çekin” sözlerine yer verdi. 

Başdaş, Esnaf Odaları Birliği’ne verilen 25 araçlık otopark alanının geri alınması girişiminden sonra yapılan bu tarife zammının CHP’li Konak Belediyesi yönetiminin esnafa bakış açısını ortaya koyduğunu ifade ederek, “Enflasyonu bahane ederek yapılan bu zamları kabul edemeyiz. Türkiye’de enflasyon yüzde 200 civarında mı? Bu yapılan fırsatçılıktır” ifadesine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum