• Reklam

AK Partili Bursalı'dan Zafer Bayramı mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bursalı mesajında "30 Ağustos Zaferi, ecdadımızın düşman boyunduruğu altında bir gün bile kalmaktansa, şehadeti bir başlangıç görüp ölüme yürüyüş destanıdır" dedi

AK Partili Bursalı'dan Zafer Bayramı mesajı
29 Ağustos 2024 - 10:48

AK Parti İzmir Millletvekili Şebnem Bursalı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bursalı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğunu bir kez daha tescil eden Büyük Zafer’in 102’inci yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz, 102 yıl önce her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen destansı bir kurtuluş mücadelesi yürütmüş ve nihayetinde bu mücadeleyi 30 Ağustos 1922’de kesin ve tartışmasız bir zaferle neticelendirmiştir.

Bu kutlu zafer, tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen milletimizin hürriyet sevdasının da bir nişanesidir.

Bu kutlu zafer, Türk Milleti’nin hürriyeti için neleri başarabileceğinin, nelerden vazgeçebileceğinin en açık ispatıdır.

Bu kutlu zafer, ecdadımızın düşman boyunduruğu altında bir gün bile kalmaktansa, şehadeti bir başlangıç görüp ölüme yürüyüş destanıdır.

Çok şükür ki o ecdadın torunları olarak, onların kalplerindeki vatan sevgisini, iman ateşini yıllar sonra halen taze tutmaktayız. Bunu son olarak 15 Temmuz gecesi gözleri hala bu topraklarda olan dahili ve harici tüm düşmanlara gösterdik.

Türkiye, geçmişinden aldığı güçle, geleceğini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Büyük Zafer’in yıldönümünde Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle yâd ediyorum.

Vatanımız uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum.

Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum