• Reklam

AK Partili Taslak'tan Büyükşehir Belediye Vekili Yıldır'a orman yangını cevabı!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Recep Tayyip Taslak, orman yangınlarında bakanlığı eleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'a sert cevap verdi.

AK Partili Taslak'tan Büyükşehir Belediye Vekili Yıldır'a orman yangını cevabı!
21 Ağustos 2024 - 10:47
AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Recep Tayyip Taslak, orman yangınlarında bakanlığı eleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'a sert cevap vererek, "Bakanlık zaten görevini orman kahramanlarıyla, araç ve gereçleriyle yerine getirmek için canla başla çalıştı. Ama bilmediği konu şu; Yangın evlere, iş yerlerine ve sanayi sitelerine sıçrama noktasına gelesiye kadar belediye olarak sizler ne yaptınız? İtfaiye araçlarınız neredeydi ? Belediye neredeydi? Yangın evlere ve sanayi sitesine gelene kadar niye önlem almakta geç kaldınız?" dedi.


AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı ve Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Recep Tayyip Taslak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi, "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yöneticileri ne işe yarıyor!! İzmir Büyükşehir Belediyesi her olayda olduğu gibi en son yaşadığımız yangın meselesinde de sorumluluk almaktan, görevini yerine getirmekten kaçmaktadır. 

İş bilmez Belediye Başkanı ve yöneticilerin beceriksizliklerinin faturasını maalesef her olayda biz İzmirliler olarak ödemek zorunda kalıyoruz. Sn. İzBB vekili Yıldır, orman yangınları söndürmek bakanlığın görevi demiş. Bakanlık zaten görevini orman kahramanlarıyla, araç ve gereçleriyle yerine getirmek için canla başla çalıştı. Ama bilmediği konu şu; Yangın evlere, iş yerlerine ve sanayi sitelerine sıçrama noktasına gelesiye kadar belediye olarak sizler ne yaptınız? İtfaiye araçlarınız neredeydi? Belediye neredeydi? Yangın evlere ve sanayi sitesine gelene kadar niye önlem almakta geç kaldınız?  İtfaiye daire başkanlığı ne işe yarıyor? Ne yapıyor? İzmir Büyükşehir belediyesi artık ne zaman sorumluluk alaca?  Sizler belediye yöneticileri olarak sorumluluğu alamamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? İtfaiye daire başkanını görevden alarak beceriksizliğinizi örtemezsiniz. Bir de sebebi olarak emekli olmak istediği için demişsiniz. Bizimle alay mı ediyorsunuz.

Yangınlar neredeyse yeni söndürülmüşken soğutma çalışmaları devam ederken emekli olmayı istemesi kadar saçma bir durum olamaz. Sel olaylarında şahit oluyoruz. Yağmur yağdığında şehri su bastığında şehrin alt yapısı yetersiz olduğu için bu duruma “ACI”da olsa inandırıldık. Fakat deprem ve yangın olaylarında gördüğümüz üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi acil durum ve afetlere karşı oldukça hazırlıksız yetersiz durumdadır. Yazık, olan İzmirli vatandaşlarımıza hemşerilerimize oluyor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum