AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, gençlerle ve teşkilatla buluştu

İzmir'in Torbalı ilçesinde, 'Çay Bizden Sohbet Sizden' programında gençlerle buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Torbalı, Gaziemir, Selçuk, Balçova, Menderes ilçe başkanları ile de bölge toplantısı yaptı. Sürekli, "Gençlerimiz; siyasetin ve hizmet yolculuğunun malzemesi değil; odağı ve umududur. Çünkü onlar, Türkiye'nin yarınlarıdır" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Torbalı ilçesinde 'Çay Bizden Sohbet Sizden' programında gençlerle buluştu. Buluşmaya İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ile katılan Sürekli, programları kapsamında Torbalı, Gaziemir, Selçuk, Balçova, Menderes ilçe başkanları ile de bölge toplantısında bir araya geldi. Gençlerle buluşmasında konuşan Sürekli, "Gençlerimiz, siyasetin ve hizmet yolculuğunun malzemesi değil, odağı ve umududur. Çünkü onlar, Türkiye'nin yarınlarıdır. Biz, gençliği sınıflandırmıyoruz, siyasete alet etmiyoruz. Aksine yol arkadaşı görüyoruz, geleceğe köprü olarak tasvir ediyoruz. Görüyorum; gümbür gümbür bir nesil geliyor. Ülkenin bugünü ve geleceğinde gençlere söz hakkı veren; ilk siyaset okulunu, siyaset akademisini açarak gençlerimizi siyasetten ekonomiye kadar her alanda teşvik eden bir partiyiz. Eğitim desteklerimiz, girişimcilik teşviklerimiz artarak sürüyor. Bugün devlet yurtlarımızdan 850 bin öğrencimiz yararlanabiliyor, 21 yıl öncesine kadarki yurt manzaraları yerini konfora bıraktı" dedi. 

'NEREDE HİZMET VARSA ORADA AK PARTİ VARDIR'

İlçe başkanları ile de bölge toplantısında üye bazlı çalışmalar başta olmak üzere ilçe yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sürekli, teşkilatların enerjisinin giderek yükseldiğini belirtti. İlçe başkanları ve teşkilatlarının AK Parti'nin başarı hikâyeleriyle dolu 21 yılını halka anlatmalarını isteyen Sürekli, "Aslında herkes iyi biliyor ki; nerede hizmet varsa orada AK Parti vardır. AK Parti, her daim milletin yanındadır" sözleriyle başkanlardan vatandaş ve üyelerin motivasyonu için özel programlar yapmalarını istedi. Sürekli, "Türkiye'nin akıbeti için çok önemli olan 2023 seçiminde birleşmeli.  Ülkemiz ve şehrimizin meselelerini AK Parti'den başkasının çözemeyeceği düşüncesi ile sahada karşılaşıyoruz. Bunun sandığa da yansıması gerekiyor" diye konuştu.(DHA)