Başkan Saygılı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Kadılar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ''Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum demektir. Bu anlayışla hareket ederek kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında daha da güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum'' ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Kadılar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ‘’Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum demektir. Bu anlayışla hareket ederek kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında daha da güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Saygılı mesajında, ‘’Kadın, ailenin temeli, toplumun mihenk taşı ve geleceğimizin en büyük güvencesidir. Tarihimiz boyunca kadınlarımız, fedakârlıklarıyla, azimleriyle ve cesaretleriyle milletimizin her alandaki ilerleyişinin öncüsü olmuşlardır. Nene Hatun’un, Şerife Bacı’nın, Halide Edip’in ve nice kahraman kadınlarımızın mirası, bugün Türkiye’nin dört bir yanında güçlü, üretken ve kararlı kadınlarımızla yaşatılmaktadır. AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadınlarımızın hayatın her alanında hak ettikleri konuma ulaşmaları için kararlılıkla çalışıyoruz. Kadın istihdamını artıran projeler, eğitimde fırsat eşitliği sağlayan reformlar, girişimci kadınlara destek programları ve sosyal haklarda yapılan büyük iyileştirmelerle kadınlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Eğitimden iş dünyasına, sanattan spora, siyasetten bilime kadar her alanda kadınlarımızın yükselişini desteklemek bizim en büyük önceliğimizdir. Bugün Türkiye, kadınların gücüyle büyüyor, kadınların emeğiyle yükseliyor. Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum demektir. Bu anlayışla hareket ederek kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında daha da güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Kadınlarımızın emeği, azmi ve sevgisiyle Türkiye daha aydınlık bir geleceğe yürümeye devam edecek!’’ ifadelerini kullandı.