Bodrum'da iftar sofrası bu defa Güvercinlik'te kuruldu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi, Güvercinlik Mahallesi'nde, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ilki Cevat Şakir Mahallesi'nde yapılan iftar programı, Karaoava bölgesinden sonra Çırkan - Konacık, Dağbelen, İslamhaneleri - Gürece, Akçaalan, Gündoğan - Farilya - Küçükbük, Torba, Akyarlar, Gölköy - Türkbükü ve Güvercinlik mahalleriyle devam etti. Güvercinlik sahilindeki Belediye Mobil Kafe'nin önünde gerçekleşen iftar programına, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Günay Şafak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hacivat - Karagöz gösterisi ile renklenen iftar programında vatandaşlarla sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yemek dağıtımına da destek verdi.
İftar programında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaşanan büyük afet sonrası yaraları sarmaya devam ettiklerini söyledi. Bodrum halkının destekleriyle afetzedelere yardımların sürdüğünü belirtti. Burada kurulan iftar sofralarının vatandaşların desteğiyle deprem bölgesinde de kurulduğunu ifade eden Başkan Aras, Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.  Şu an sofralarımızda olan kayısıları sizlerin parasıyla Malatya'da zor durumda olan afetzede bir üreticiden satın aldık. Bunun için hepinize teşekkür ederim dedi.
Bodrum Belediyesi iftar programlarının 12 Nisan'da Yakaköy ve Türkmen mahallesi, 13 Nisan'da ise Pınarlıbelen, Çamlık, Gökpınar ve Armutçuk mahallelerinde devam edeceği bildirildi.(DHA)