Bursalı, AK Parti'nin 23. yaşını kutladı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, kuruluşunun 23'üncü yıldönümünü kutlayan AK Parti'nin sadece Türkiye'nin değil dünyanın da siyasi tarihine damgasını vurduğunu söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, kuruluşunun 23’üncü yıldönümünü kutlayan AK Parti’nin sadece Türkiye’nin değil dünyanın da siyasi tarihine damgasını vurduğunu söyledi. Bursalı, “Bir erdemliler hareketi olarak yola çıkan AK Parti, kurulduğu günden beri Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla ulaştırmak için gayret sarfetmektedir” dedi.

“MİLLETİMİZİN GÜVENİNİ HİÇBİR ZAMAN BOŞA ÇIKARMADIK”

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Şebnem Bursalı, 23 yıllık süreçte önemli değişim hamlelerinin altında AK Parti kadrolarının imzasının olduğunu dile getirdi. “Halka hizmet Hakka hizmet” anlayışıyla yerelden başlayan hizmet serüveninin duraksamadan devam ettiğini kaydeden Bursalı, “Millete hizmet yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın bitmeyen bir enerjisi var. Bizler de AK Parti’nin birer mensubu olarak O’nun bu enerjisine ayak uydurmak suretiyle milletimizin beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Kurulduktan sonraki ilk seçimde milletin teveccühünü alan ve tek başına iktidar olan AK Parti, ülkemizi 22 yıldır aralıksız yönetme yetkisini bizatihi milletin kendisinden aldı. Dolayısıyla bir siyasi parti için bu çok kıymetlidir. Çünkü halkımız kendi sorunlarının çözümünü AK Parti’de gördü. Refahını AK Parti’nin yükselteceğine inandı. Çok şükür bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık, çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ KADROLARI SADECE ELİNİ DEĞİL VÜCUDUNU TAŞIN ALTINA KOYDU”
AK Parti’nin, Türkiye’nin sancılı bir döneminde kurulduğunu ve hemen ardından iktidara geldiğini hatırlatan AK Partili Bursalı, “O dönem deyim yerindeyse ateşten bir gömlek giydi AK Parti kadroları. Hiç düşünmeden sadece elini değil bütün vücudunu taşın altına koydu. Karşılığında vesayet odaklarının yıpratma, korkutma, vazgeçirme girişimleri oldu. Ama ne açılan kapatma davaları, ne askeri cuntanın postmodern darbe girişimi, ne yargı vesayeti ne de gazete manşetlerinin hiçbiri AK Parti’yi durduramadı. Çünkü millete verilen bir söz, bir umut vardı. AK Parti’nin bu dik duruşunu milletimiz de gördü, takdir etti. Bu nedenle de her seçimde desteğini artırarak sürdürdü” şeklinde konuştu.

“ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞI OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”

Bursalı, Türkiye’nin ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, sosyal hizmetlerden çalışma hayatına birçok alanda önemli reformları AK Parti iktidarları döneminde hayata geçirdiğini anımsatarak şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bizimkisi 23 yıllık bir aşk hikayesi, milletine aşık bir liderin destansı bir mücadelesi. Bu hikayeye dair anlatılacak, yazılacak o kadar çok şey var ki günler sürer, yüzlerce cilt kitaba sığar. O yüzden umudun, geleceğin ve icraatın adıdır AK Parti. Bu hikayenin içinde yer alan biri olarak, milletime AK Parti çatısı altında hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Bu vesileyle yol ve dava arkadaşı olmaktan şeref duyduğum Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bana bu fırsatı verdiği için şükranlarımı arz ediyorum. AK Partimizin 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor; ülkemize ve milletimize aydınlığa açık, karanlığa kapalı güzel günler diliyorum.”
 

şebnem bursalı ak parti i̇zmir milletvekili