Emekçilerin sesini 'Cumhur İttifakı' duydu!

Önceki Karşıyaka ve şimdinin İzBB Başkanı Tugay'ın Karşıyaka belediyesini ziyaretinin ardından mevcut Karşıyaka belediye başkanı B. Yıldız Ünsal, 93 Kent A.Ş. çalışanını kapı önüne koymuştu! Emekçilere destek Cumhur İttifakı meclis üyelerinden geldi... Kaynak: Karşıyaka belediyesindeki "emekçi kıyımına" dur demek için Cumhur İttifakı, meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı!

İşten atılan 93 Karşıyaka belediyesi Kent A.Ş. emekçilerine karşı CHP Karşıyaka İlçe, İzmir İl, Genel Merkez 3 Maymunu oynamaya devam ede dursun, emekçilerin sesini Karşıyaka belediyesi Cumhur İttifakı meclis üyeleri duydu.

Sorunun ivedilikle çözülmesi adına, Karşıyaka belediyesi Cumhur İttifakı meclis üyeleri, Karşıyaka belediye başkanı Behice Yıldız Ünsal'ı meclisi olağanüstü toplamaya çağırdılar!

Karşıyaka Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Ünal, yaptığı yazılı açıklamada; 

“Kent AŞ'de görevli ve içlerinde 20-25 yıllık belediye çalışanı olan 93 işçinin işten atılması, üstelik 25/2 gibi "yüz kızartıcı suçlar" maddesinden atılması ne vicdana ne de ahlaka sığmamaktadır.. Bu maddeden 93 kişiyi işten atamazsınız. Bu demek oluyor ki; bir daha işe girmeyin, tazminat alamayın ve aç kalın. Bizde Karşıyaka Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak, bugün aşağıda imzalı dilekçemizle, Belediye Meclisini olağanüstü toplantıya davet ettik. Hak, hukuk ve adalet deyip, insanların geri dönüşümsüz iş akdini sonlandırmak, ne hakka, ne hukuka ne de adalete sığmamaktadır. Nerede kaldı sosyal belediyeciliğiniz?"




 

karşıyaka belediyesi hasan ünal cumhur i̇ttifakı emekçi