İzmir CHP'de başkan-milletvekili mücadelesi

Parti içi muhalefet hareketi olarak yola çıkan 'CHP dip dalga hareketi' kurucusu Celal Eren Çelik'ten bomba bir iddiada bulundu. Çelik, Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de içinde bulunduğu bir grup tarafından harcanmak istendiğini ileri sürdü.

CHP dip dalga hareketi lideri Celal Eren Çelik, günlerdir gündemden düşmeyen, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye bastığı fotoğraf hakkında  analiz yaparken, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i karşı karşıya getirdi.
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye bastığı fotoğrafın yayılmasının CHP içinden planlı bir kumpas olduğunu belirten Çelik’in iddialarına göre, ‘Alioski’ adındaki sosyal medya hesabı CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in yakını olan Konya Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Uludağ’ın kardeşi tarafından yönetiliyor. Ve bizzat Gençosman Killik’in yönlendirmesiyle hareket ediyor. Bu sosyal medya hesabı üzerinden de Tuncay Özkan’a yükleniliyor.


SOSYAL MEDYADA HESAPLAŞMA İDDİASI
Çelik’in bir başka iddiası ise CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibi ile birlikte Tuncay Özkan’ı yıpratma kampanyası yürütüyor.

CHP Dip Dalga Hareketi Kurucu Lideri Celal Eren Çelik’in paylaşımları şöyle:


(gazeteege)