"Lavanta yağını tampona damlatıp ilişkiye girin"

Uzman Klinik Psikolog ve yazar Esra Ezmeci, "Lavanta yağını tampona damlatıp cinsel organınıza koyduktan sonra ilişkiye girin. Hürrem Sultan da böyle yapmış" tavsiyesiyle sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada sıra dışı söylemleriyle, tavsiyeleriyle ve çarpıcı itiraflarıyla paylaşmasıyla sık sık gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada yine ilginç bir olaya imza attı. Kadınlara 'cinsel uyarıcı' için lavanta yağına batırılmış tampon tavsiye eden Ezmeci'ye radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun tepki gösterdi.

Radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun Twitter hesabından tepki gösterdi. Coşkun'un ilk paylaşımı şu şekilde:
"Bu nasıl psikolog? Dilek defteri satıyor, arkadaşını etiketle kolye kazan diyor… Yetmiyor; lavanta yağını tampona damlatıp vajinanıza koyun, ilişkiye öyle girin diyor. Hürrem böyle yapmış. Adını verdiği lavanta, yasemin vs yağı da satıyormuş. Psikoloji bilimi adına utandım. Pes!"

İkinci paylaşımında Coşkun, "Dilek defterli set ve yağlarda kampanya" diyerek güldü. Coşkun'un o yorumlarına Berna Laçin de destek vererek tiye aldı ve "viks tavsiye etsin hatta evin etrafında 100 tur atmak garanti" dedi.

Esra Ezmeci'nin önerisinin sağlığa uygun olmadığı belirten birçok görüş, paylaşımın altında toplandı. Pucca, "Sonunda biri bu kadınla ilgili bir şey söyledi. Kadınlar söyleyince otomatik olarak tuzlu su müritleri ‘kıskanıyosunnn’ diyorlar çünkü.. Jinekolog arkadaşlar vajinaya lavanta yağı sürmek sağlık mı? Psikolog arkadaşlar bu mantıklı mı?" dedi.



ESRA EZMECİ ENGELLEDİ
Zeki Kayahan Coşkun kendisini Esra Ezmeci'nin engellediğini söyeleyerek şu ifadeleri kullandı:
Tweeti sildi galiba ve beni de engelledi