Lise öğretmeni motosiklet kazasında öldü

Urla'da oturduğu siteden motosikletiyle yola çıkan, İzmir Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmen Fuat Orkun Subaşı, yolda duran elektrik direğine çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Subaşı, yaşamını yitirdi. 

Bahri Karataş (KHA) 

Kaza önceki gece Urla Zeytinalanı Mahallesi'nde meydana geldi. Oturduğu siteden motosikletiyle gezmek için yola çıkan 52 yaşındaki iki çocuk babası Fuat Orkun Subaşı, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybetti, yolda duran elektrik direğine çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Subaşı, yere düştü. Yerde yaralı halde yatan öğretmen Fuat Orkun Subaşı'nı yoldan aracıyla hale mal almaya giden bir vatandaş gördü. Durumu yetkililere haber verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan öğretmen Subaşı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti. 

Görev yaptığı okullarda öğrenciler ve veliler tarafından çok sevilen öğretmen Fuat Orkun Subaşı'nın ölümü ailesini ve tüm sevdiklerini derinden üzdü. Öğrencileri ve meslektaşları ölümüne inanamadı.

Yaşamını yitiren Fuat Orkun Sübaşı' nın cenazesi bugün (Salı) öğle namazına müteakip Zeytinalanı Camii’nden kaldırılıp toprağa verilecek. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Televizyon Sinema ve Fotoğrafçısı Bölümü 1991 mezunu olan Fuat Orkun Subaşı, daha önce Isparta Belediyesi basın biriminde çalışmıştı.




fuat orkun subaşı