Milli Takım maça hazır! İlk 11'ler

Dünya Kupası Elemeleri G grubunda mücadele eden A Milli Takım, İspanya'nın Malaga kentindeki La Rosaleda Stadı'nda Norveç ile karşı karşıya geliyor. Hakem Alejandro Jose Hernandez'in yönettiği maçta iki takımda da hedef mutlak galibiyet.

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri G grubunda ikinci sınavına çıkıyor. İlk maçtaki güzel futbol ve dört golle alınan galibiyetin moraliyle sahaya çıkacak ay yıldızlılar bu maçtan da galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

 



NORVEÇ - TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 




İşte Norveç - Türkiye maçı 11'leri

NORVEÇ: 
Jarstein, Ryerson, Gregersen, Ajer, Melin, Berg, Midtsjo, Elounoussi, Odegaard, Haaland, Sörloth

TÜRKİYE: Uğurcan, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

STADYUM: Kovid-19 tedbirleri nedeniyle İspanya'nın Malaga kentindeki La Rosaleda Stadı'nda oynanacak.

HAKEM: Alejandro Jose Hernandez



NORVEÇ'İN KOZU FORVETLERİ
Norveç'in öne çıkan özelliği Haaland ve Sörloth'tan oluşan forvet hattı... 20 yaşındaki Haaland, Dortmund ile 49 maçta 49 golle, ortalama her karşılaşmada 1 gol bulurken, milli takımda da 8 mücadelede 6 gol attı. Partneri ise Sörloth... 25 yaşındaki isim, milli takımda 28 maçta 10 gol kaydetti. 1.94'lük boyları ile dikkat çeken ikiliyi durdurmak için ise teknik direktör Şenol Güneş, Ozan Kabak'ın da olmaması sebebiyle güçlü fiziği ve uzun boyuyla (1.91) Okay başta olmak üzere tüm oyunculardan savunmaya yardımcı olmalarını istedi. Güneş'in savunmada Kaan Ayhan-Çağlar Söyüncü ikilisine görev vermesi bekleniyor.