Rober Hatemo'nun programı yarım kaldı

Aydın Kuşadası ilçesinde sahneye çıkan şarkıcı Rober Hatemo, programın saat 24.00 sonrasına sarkması üzerine polisin uyarasıyla sahneden indi.

Kuşadası'nda eğlence dünyasına yeni bir soluk getiren ve ünlü sanatçıları ağırlayan Ada Maksim gazinosu hafta sonunde ünlü şarkıcı Rober Hatemo'yu konuk etti. Gazinoyu dolduranlara harika bir gece yaşatan Rober Hatemo, birbirinden güzel şarkılarıyla mest etti. Saat 22.30'da sahneye çıkan sanatçı, bir saat sonra ara verdi. Bu arada sahneye iki dansöz çıktı. Ancak dansözlerin seyirciler arasına girmesi sonrası program uzadı. Ardından sahneye dönen Hatemo şarkılarına kaldığı yerden devam ederken bir anda sahne müdürü, programı bitirmesini istedi. Sanatçı, olaya anlam veremeyip 'bitiriyor muyuz" diye sordu. Sonrasında sahneden apar topar inip kulise geçti. Seyirciler şaşkına dönerken olayın nedeni saat 24.00 sonrası müzik yasağı olduğu için polisin gazino yetkililerini uyarısıyla sanatçının sahneyi terkettiği öğrenildi.



Manşet Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Hasan Çölmekçi'ye kaldığı otelde konuyla ilgili açıklama yapan Rober Hatemo, "Dansözler yüzünden program arası çok uzadı. Benim program 24.00 sonrasına sarktı. Listemdeki bir çok şarkıyı okuyamadım. Polis uyardığı için sahneden inmek zorunda kaldım. Beni izlemek için gelen, gazinoyu dolduran izleyicilerime ayıp değil mi?" dedi.