Voleybolda güçlü işbirliği

İzmir'i TVF Kadınlar Voleybol 2. Liginde temsil eden Forza Spor Kulübü, dünyaca tanınan AGON by AOC firması ile önemli bir işbirliği gerçekleştirdi. AOC'nin alt markası olan Agon by AOC , 2021-2022 sezonunda Forza Spor Kulübü'nün TVF 2. Ligde yer alan kadın voleybol takımının forma göğüs reklamında yer alacak.

1967'de kurulan, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited’ın iştiraki olan AOC’nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor. AOC GAMING, AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve 2020 yılında Avrupa ve Türkiye de en fazla satılan monitor markası.



Forza Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Aydoğdu, AGON by AOC 'nin kulübe, spora, gençlere ve özellikle de Türkiye'nin en başarılı takım sporu olan voleybola katkı sağlayacak olmasının önemli bir gelişme ve sosyal sorumluluk göstergesi olduğunu ifade ederek, şirket yöneticilerine teşekkür etti.
İşbirliklerini uzun süreli ve geliştirilebilir bir şekilde sürdürmek istediklerini belirten Güçlü Aydoğdu, amaçlarının, Forza Spor Kulübü olarak AGON by AOC'nin de desteğiyle, 2. Lig'deki ilk sezonlarında Ege'li voleybolseverlere güzel bir voleybol izletmek ve alacakları sonuçlarla gruptan çıkmak olduğunu sözlerine ekledi.