• Reklam

Atatürk'e dil uzattı: Virüsün büyüğü Anıtkabir'de

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘e olan düşmanlığı ile bilinen yazar Fatih Tezcan yine hakaretin boyutlarını aştı.

Atatürk'e dil uzattı: Virüsün büyüğü Anıtkabir'de
16 Şubat 2020 - 23:43

Çin’den gelen Türkler'in "Anıtkabir'e gideceğiz" sözlerine dayanamayan Tezcan, Atatürk’e sosyal medya hesabı üzerinden virüs demesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Her defasında Atatürk’e karşı olan söylemleri ile tanınan ve hakaret boyutuna varan açıklamaları nedeniyle tepki alan Fatih Tezcan yine rahat durmadı. Atatürk hakkında bir kez daha skandal sözler sarf etti.

Yine Hakaret Etti

Çin’in Wuhan kentinde yaşanan koronavirüs sebebiyle bölgeden tahliye edilen vatandaşların Türkiye gelmelerinden sonra ilk işimiz Anıtkabir’e gitmek olacak sözleri sonrasında yine rahat durmayan AKP’li Fatih Tezcan, Mustafa Kemal Atatürk’e virüs demesi ortalığı ayağa kaldırdı.

fatih-tezcan-700x420.jpg

Çin’den gelen Türkler temiz çıkmışlar ve ilk işleri Anıtkabir’e gitmekmiş. Şahsen enfekte olmamalarına sevindim. Diğer yandan, herkes şükretmek için kendi dininin tanrısına, mabedine gider, bizi ilgilendirmez. “Virüsün büyüğü Anıtkabir’de!” demek, gereksiz tahrik. Geçmiş olsun. pic.twitter.com/guQa3MNCgl

— Fâtih Tezcan (@fatihtezcan) February 14, 2020

 

Wuhan’dan gelen İngilizce öğretmeni Burcu Öner açıklamasında, ilk olarak Anıtkabir’e gitmek istediklerini ve kendilerine yardımcı olan herkese de teşekkürlerini iletti. Wuhan’da İngilizce öğretmeni olarak çalıştığını söyleyen Öner bundan sonra da asla geri dönmeyi düşünmediklerini ifade etti. (Asikurtlar)

MHP Genel Başkan Yardımcısı’ndan savcılara çağrı

MHP Genel Başkan Yardımcısı M.Hidayet Vahapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Anıtkabir’e ‘mabet’ diyen Fatih Tezcan’a tepki gösterdi. Vahapoğlu, Bu ülkede bunun hakkında işlem yapacak cesareti olan bir Cumhuriyet Savcısı yok mu’ dedi.

Çin’in Wuhan eyaletinden gelen ve karantina süreci tamamlanan Türk vatandaşları karantinadan çıkınca ilk iş olarak Anıtkabir’i ziyaret edeceklerini açıklamıştı. Sosyal medya hesabından bu açıklamayı hedef alan Fatih Tezcan yaptığı paylaşımda “Çin’den gelen Türkler temiz çıkmışlar ve ilk işleri Anıtkabir’e gitmekmiş. Şahsen enfekte olmamalarına sevindim. Diğer yandan, herkes şükretmek için kendi dininin tanrısına, mabedine gider, bizi ilgilendirmez. “Virüsün büyüğü Anıtkabir’de!” demek, gereksiz tahrik. Geçmiş olsun.” İfadelerini kullanmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fatih Tezcan’a çok sert tepki gösterdi. Tezcan’a “cahiliye döneminde kalmış müptezelin tekisin” diyen Vahapoğlu, Tezcan’ın paylaşımıyla ilgili savcıları göreve çağırdı.

Vahapoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

"Anıtkabir’e temiz insanlar gider. Nesebi gayri sahihler zaten gidemez.

Anlaşılan sen cahiliye döneminden kalmış müptezelin tekisin ki Anıtkabir’e tapınmaya gidildiğini sanıyorsun.

Bu ülkede bunun hakkında işlem yapacak cesareti olan bir Cumhuriyet Savcısı yok mu"

YORUMLAR

  • 0 Yorum