"Atatürk'ün izindeki İzmir" söyleşisi...

    Söyleşi günlerinin Kasım ayındaki konukları, Yaşar Aksoy ve Hanri Benazus oldu

    "Atatürk'ün izindeki İzmir" söyleşisi...
    21 Kasım 2019 - 19:14 - Güncelleme: 21 Kasım 2019 - 19:16

    Mövenpick Hotel Izmir ve Medical Park işbirliğiyle, İzmirliler ile sanat ve iş dünyasının önemli isimlerini buluşturan Kent Söyleşileri, Atatürk’e ayrılan bu ayki etkinlikte, Yaşar Aksoy ve Hanri Benazus’u ağırladı. Atatürk ve İzmir’e dair tarihi bilgilerin paylaşıldığı, interaktif bir sohbet gerçekleşti.

    5-003.JPG

    Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazdığı kitaplar ve açtığı sergiler ile tanınan Hanri Benazus‘un, Atatürk’ü bizzat görmüş biri olarak anlattığı anılar, izleyiciler tarafından ilgi ile dinlendi. Tam bir İzmir aşığı ve Atatürk sevdalısı olan ünlü şair ve yazar Yaşar Aksoy ise içinde tarihi görseller olan 100 slayttan oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda, 8 Eylül 1822’de elle dikilmiş Türk Bayrağını, Hanri Benazus ve Moderatör Gülşah Elikbank ile birlikte açarak selam veren Aksoy, izleyicilere çok özel anlar yaşattı. Etkinlik, konukların kitaplarını imzalatmaları ve soru&cevap bölümü ile son buldu.

    İzmir’in entelektüel hayatına hareket katmak için düzenlenen etkinlikler, ücretsiz ve herkese açık. Aralık ayında gerçekleşecek söyleşi etkinliğimiz için ayrıntılı bilgiye 0232 488 14 14 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum