• Reklam

Bahçeye çıktı görünce şoka girdi! Yer: Çanakkale

Hava sıcaklıklarının birden artması ile birlikte kış uykusundan uyanan yılanlar, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor. Son olarak Çanakkale Biga'da görülen yılan bölgede panik yarattı. Bahçede yılan gören ev sahibi büyük korku yaşadı. İşte detaylar...

Bahçeye çıktı görünce şoka girdi! Yer: Çanakkale
14 Mayıs 2021 - 15:02

Olay bu sabah saatlerinde Çanakkale'nin Biga ilçesi Balıklıçeşme Köyü'nde yaşandı. Bahçeye çay içmeye çıkan Sebahat Erol bir ses duydu. Torunlarına ait bisikletlerin yanında bir yılan olduğunu fark eden Erol, hemen eşi Halil Erol'u çağırdı.

O ANLAR KAMERADA
Bahçede çay içtiği sırada yılanı gördüğünü anlatan Sebahat Erol, "Bahçede oturdum çay içiyordum. Bir baktım yılan. Hemen eşimi çağırdım. Henüz yavruydu. Eşim yılanı yakaladı." dedi. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Özellikle park ve bahçe alanlarında ortaya çıkan yılanları gören vatandaşlar korku içinde itfaiye ve zabıta ekiplerine haber veriyor.

Son olarak Bursa'da görülen yılan, girdiği iş yerinde büyük korkuya neden oldu.

Bursa'da bir iş yerine giren 2 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Gemlik ilçesi Kurtul Mahallesi Kurtul Sokak'ta Sezer Dinçer'e ait iş yerine yılan girdi.

Yılanı fark eden Dinçer, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, yarım saatlik çalışmanın ardından televizyonun arkasına giren yılanı çıkardı. 2 metre uzunluğundaki yılan, doğaya salındı.

İlçeye bağlı eskiden köy olan Boztepe Mahallesi'nde çiftçiler tarlada çalıştıkları sırada yakınlarına kadar gelen 2 yılanı görünce şaşkınlık yaşadı.

Yılanların birbirlerine sarılı haldeki çiftleşme dansını izleyen vatandaşlar o anları cep telefonuyla kaydettiler.

Engerek türü olduğu düşünülen 2 metre uzunluğundaki yılanlar, bir süre sonra gözden kayboldu.

OCUK PARKINDA YILAN PANİĞİ
Osmaniye'de, bir sitenin çocuk parkına giren yılan, itfaiye ekiplerince yakalandı.Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi 45018 Sokak'taki bir sitenin çocuk parkında yılan gören vatandaşlar, durumu Osmaniye Belediyesi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, oyun aletlerinin yanında buldukları yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı, yakalayarak torbaya koydu. Yılan mahalleye uzak bir noktaya götürülerek, doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Yılanın yakalanma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, çevredeki bazı vatandaşların ellerinde kürekle beklediği görüldü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum