• Reklam

Başkan Saygılı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Saygılı, ‘’Türk milleti, 30 Ağustos’ta tarihin akışını değiştirmiş, Anadolu topraklarında ebedi olarak hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunun ve dirilişinin sembolüdür. Bugün bizler de, o günkü ruhla, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, devletimizin bekasını savunmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Başkan Saygılı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!
29 Ağustos 2024 - 13:13

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yayınladığı mesajda şunları dile getirdi, ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda gösterdiği azim ve kararlılığın en somut ifadesidir. Bu büyük zafer, Türk milletinin istiklal ve istikbal mücadelesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde tüm dünyaya verdiği en anlamlı mesajdır. O gün, ‘Ya istiklal ya ölüm!’ şiarıyla yola çıkan kahraman ordumuz, milletimizin bağımsızlık aşkını ve vatan sevgisini bir kez daha kanıtlamış, zafere olan inancını tüm dünyaya göstermiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.’ İşte bu azim ve kararlılıkla Türk milleti, 30 Ağustos’ta tarihin akışını değiştirmiş, Anadolu topraklarında ebedi olarak hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunun ve dirilişinin sembolüdür. Bugün bizler de o günkü ruhla, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, devletimizin bekasını savunmaya devam ediyoruz. Atatürk’ün ‘Türk milleti çalışkandır; Türk milleti zekidir!’ sözünde belirttiği gibi, milletimiz her daim çalışkanlığıyla, zekâsıyla ve azmiyle ayakta kalmayı başarmıştır. Bu inançla, ülkemizi daha da ileriye taşımak, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz.’’

Zaferimiz kutlu, milletimiz daim olsun!

‘’30 Ağustos Zaferi, sadece bir savaşın kazanılması değil, aynı zamanda bir milletin bağımsızlık aşkının, birliğinin ve beraberliğinin zaferidir.’’ Diyerek sözlerine devam eden Başkan Saygılı, ‘’Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin en büyük nişanesidir. Atatürk’ün şu sözü, bu zaferin anlamını en iyi şekilde özetlemektedir: ‘Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.’ Bugün bizler de bu büyük zaferin ruhuyla, vatanımızın birliğini ve beraberliğini koruma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin iradesine ve bağımsızlık aşkına uzanan ellerin, daima karşısında Türk milletinin sarsılmaz direncini bulacağını bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti, bu sağlam temeller üzerinde yükselmeye ve her türlü tehdide karşı dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu büyük zaferin tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günün milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Zaferimiz kutlu, milletimiz daim olsun!’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum