Behzat Ç. yeni yayın dönemine giriyor

    Zamanın sevilen dizisi Behzat Ç. internet dizi sitesi olan Blue TV 'de yayınlanacak .

    Behzat Ç. yeni yayın dönemine giriyor
    24 Temmuz 2019 - 16:08 - Güncelleme: 24 Temmuz 2019 - 16:10

    Zamanın sevilen dizi Behzat Ç. internet dizi film sitesi olan Blue Tv 'de ekranlara geliyor. Dizi tam 6 yıl sonra seyirciyle buluşacak.

    Yazar Emrah Serbes’in aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem yazacak.Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturacağı dizide Nejat İşler ve İnanç Konukçu başrollerde yer alacak.

    Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dizi Fragman İzle

     

    Blue Tv 'de yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin,

    '' Esra: “Ağladım; çünkü seninle konuşamadım. Ağladım; çünkü sen beni görmüyorsun ve ben seni seviyorum... Sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşabiliyorsun. Senin duygu alanına girebilmek için illa ölmek mi lazım? Cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? Hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. Herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. Geçmişe saplanıp kalmışsın. En büyük felaketler senin başına gelmiş değil mi? En büyük acıları sen çekmişsin, ben hiçbir bok bilmiyorum ki… Acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem! Dünyanın ekseni kaydı Behzat! 12 cm yerinden oynadı; sen bana 1 cm bile yaklaşmadın. Saplantılısın...”

     

    Behzat: “Bak ne güzel söyledin… Saplantılıyım ben… Benden bir bok olmaz! Biz seninle hep kavga ederiz, mutsuz oluruz biz seninle.”

     

    Esra: “Mutsuz olalım! Ne var. Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım…

     

    Yayınlandığı dönemde tüm Türkiye’deki yalnızları aynı sahneye ağlatan, aynı karaktere güldüren, aynı umudu aşılayan… Uzun lafın kısası: Aynı ânı yaşatan efsane dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, tüm bölümleriyle şimdi, yeni sezonuyla ise 25 Temmuz'da sadece BluTV'de! '' açıklaması yapıldı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum