• Reklam

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi sona erdi

Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla ligde 7. sırada yer alan ve en son Türkiye Kupası'nda BB Erzurumspor'a elenen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi sona erdi
24 Ocak 2020 - 19:44 - Güncelleme: 24 Ocak 2020 - 21:57

Sezon başında siyah-beyazlı takımın başına geçen tecrübeli teknik adam, ligde, Avrupa'da ve kupada başarılı sonuçlar alamadı. Avrupa Ligi'ne grup aşamasında veda eden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a elenen, Süper Lig'de de aldığı kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Beşiktaş'ta bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ve Abdullah Avcı arasında bir toplantı gerçekleşti. 

Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ, bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bazı oyuncularla buluştu. İlk olarak Avcı ile bir görüşme gerçekleştirilen Çebi, alınan olumsuz sonuçların sebeplerini sorgulayarak fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ahmet Nur Çebi, daha sonra kaptanlar Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson ile de görüşerek, kötü gidişatın nedenini konuştu.

Yaklaşık 6 saat süren toplantının ardından Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Teknik Direktör Avcı ve futbolcularla görüşmesinin ardından deneyimli çalıştırıcı ile yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın alınmasından bir süre sonra Başkan Çebi ve Teknik Direktör Avcı, araçlarıyla tesislerden çıkış yaptı.

Bunların yanı sıra Futbol Direktörü Ali Naibi'nin de görevine son verildi.

56 yaşındaki teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 27 maça çıktı. 18 lig maçında 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde de 5 maçta 1 galibiyet 4 yenilgi elde etmişti. Avcılı Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 galibiyet 3 mağlubiyet istatistiği yakaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum