Biri milletvekiliğinden, diğeri meclis üyeliğinden istifa etmeli

    Çeşme’de imara aykırı inşaat yapmakla suçlanan iki CHP’li için, eski CHP meclis üyesi ve bağımsız belediye başkan adayı Esen Fatma Kabadayı’dan çağrı geldi.

    Biri milletvekiliğinden, diğeri meclis üyeliğinden istifa etmeli
    07 Aralık 2019 - 19:58 - Güncelleme: 08 Aralık 2019 - 11:52

     

    Çeşme’de otel ruhsatı alarak yerine apartman inşa eden CHP’li Belediye Meclis ve İmar Komisyonu Üyesi Aybars Yıldırım ve yazlığına kaçak eklenti yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu gündem olmaya devam ediyor.

    İzmir Çeşme’de bulunan Günkent Sitesi’nde satın aldığı villasının site yönetimine aykırı eklentiler yaptığı için inşaatı mühürlenen Aykut Erdoğdu, bu eklentileri sosyal medya canlı yayınıyla yıkmıştı.

    aykuterdogduvilla.jpgYine Çeşme Belediyesi İmar Komisyonu olmasına karşın, arsası için otel ruhsatı alan, yerine 29 daireli apartman inşa eden CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın da inşaatı mühürlenmişti. İnşaat için yıkım kararı verilen Yıldırım, belediye imar komisyonu üyeliği görevinden istifa etmişti.

    6ece2169-f748-47f2-9672-d76d6bf2c8c6.jpgBu gelişmelerle ilgili konuşan CHP’nin eski meclis üyesi, bağımsız belediye başkan adayı Esen Fatma Kabadayı, “Yaptıkları yetmez” dedi. Çeşme’nin doğal güzelliğini koruma mücadelesiyle, bu konuda çektiği videolarla da tanınan Kabadayı şunları söyledi:

    fatmaesenkabadayi2.jpg“Aybars Yıldırım imar komisyonundan istifa etmiş. Aman ne hoş! Yıldırım’ın meclis üyeliğinden de istifa etmesi gerekiyor. Benim konuştuğum vatandaşlar da aynı kanaatte. Her ne kadar CHP’lilik gereği dile getirmeseler de benim gibi düşünüyorlar. Aybars Yıldırım belediye meclis üyesi ve imar komisyonu olarak böyle inşaat yapamaz. Yasaların ardından dolanarak bu tür girişimler yapamaz. Bin tane hukuksuzluk… Bence Aykut Erdoğdu da istifa etsin. Milletvekilliğini bıraksın.. Diyorum ki siz olmazsanız Çeşme’de de mecliste de bir eksiklik olmaz.”

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Barış AYKUL
      4 yıl önce
      Etmezler, sağlarına sollarına bakarlar ve "onlar etmiyor ben neden edeyim ki?" derler ve devam ederler...