• Reklam

Blockchain, kripto para dünyası İstanbul'da uzmanlar tarafından masaya yatırılacak

Blockchain teknolojisi ve kripto para dünyası uzmanları İstanbul'da bir araya gelerek teknoloji ve finans alanında yatırımcı ve girişimcilere de ev sahipliği yapacak

Blockchain, kripto para dünyası İstanbul'da uzmanlar tarafından masaya yatırılacak
07 Ekim 2019 - 18:18 - Güncelleme: 07 Ekim 2019 - 18:23

Avrasya Blockhain Zirvesi, 18 Ekim – 19 Ekim tarihleri arasında Kemer Partners tarafından düzenlenecek. Bu Zirve’de Türkiye’den ve dünyadan teknoloji ve finans uzmanları blockchain ve kripto para teknolojilerinin geleceğini değerlendirecek. Zirve ayrıca, teknoloji ve finans alanında yatırımcı ve girişimcilere de ev sahipliği yapacak.

Liderleri ve sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan Zirve’de aynı zamanda uluslararası konuşmacılar, yatırımcılar ve girişimciler de sahneye çıkacak.

Zirve’de tartışmaya açılacak konuları şu şekilde sıralayabiliriz: Kripto para borsaları, kripto para madenciliği, blockchain’in potansiyeli ve geleceği, Doğu ve Batı blockchain uygulamalarındaki farklılıklar, blockchain güvenliği, gizliliği ve ölçeklenebilirliği.

Aynı zamanda Türkiye’deki yatırımlar, Blockchain teknolojisinin geleneksel finans kurumlarında kullanımı ve bankacılık sektöründe bu teknolojinin yeri de Zirve’de konuşulacak.

Kemer Partners tarafından düzenlenen Zirve, 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul, Wyndham Grand Levent Otel’de gerçekleşecek.

Avrasya Blockhain Zirvesi’nin konuşmacıları arasında Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Ahmet Burak Dağlıoğlu, Blockchain alanında dünyanın en önemli isimlerinden Türk bilgisayar bilimcisi Emin Gün Sirer, CoinShares Stratejilerden Sorumlu Üst Yöneticisi Meltem Demirörs, Huobi Group CEO’su Livio Weng ve Huobi Group CFO’su Chris Lee, Eski SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) CEO’su Soner Canko, SabancıDx CEO’su Burak Aydın, Boğaziçi Venture CEO’su Barış Özistek, Proof of Capital CEO’su Chris McCann, Turkcell Dijital İş Servislerinden Hakan Erkan ve Menapay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş bulunuyor.

(Shiftdelete)

YORUMLAR

  • 0 Yorum