• Reklam

Bodrum'da 3 mahallede asfaltlama çalışmaları tamamlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Gümüşlük, Kadıkalesi ve Turgutreis mahallerinde, çift yönlü olarak toplam 3 bin 650 metre yolda, sıcak asfalt çalışmasının tamamladığı bildirildi.

Bodrum'da 3 mahallede asfaltlama çalışmaları tamamlandı
12 Ağustos 2023 - 15:21 - Güncelleme: 12 Ağustos 2023 - 15:21

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Bodrum'da çalışma başlatan ekipler bölgede modern ve güvenli yol projelerini hayata geçiriyor.

Bu kapsamda Bodrum'da Gümüşlük, Kadıkalesi ve Turgutreis mahallelerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında çift yönlü olarak toplam 3 bin 650 metre yola, sıcak asfalt serimi yapıldı.

10 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

2023 yılı yatırım programı dahilinde asfalt kaplama çalışmalarına devam eden ekiplerin, il genelinde 40 mahallede toplam 206 kilometrelik asfaltlama yapacağı bildirildi. Yaklaşık 160 milyon TL'ye mal olacak çalışmalar kapsamında 10 ilçedeki çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Program kapsamında Menteşe, Milas, Ortaca, Köyceğiz, Datça, Fethiye, Marmaris, Kavaklıdere, Seydikemer ve Yatağan ilçelerindeki yollarda çalışmalara başlanırken toplamda 83 kilometrelik yol çalışmasının tamamlandığı kaydedildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum