• Reklam

Bodrumluları üzen haber! Kalbine yenildi

Bodrum'da Atgeç Restoran Mustafa İşbilir’in eşi, Koray ve İsmail İşbilir’in anneleri Pembe İşbilir vefat etti.

Bodrumluları üzen haber! Kalbine yenildi
01 Mart 2022 - 14:14

Bodrum iş ve siyasetinin tanınmış isimlerinden Koray İşbilir’in annesi 63 yaşındaki Pembe İşbilir, dün gece saat 21.00’de geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşama veda etti.

Kaymakamlığın eski şoförü olan, ardından restoran işletmeciliğine başlayan Mustafa İşbilir’in eşi, Koray ve İsmail İşbilir’in anneleri Pembe İşbilir’in cenazesi öğle namazına müteakip Gürece Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Gürece Mezarlığına defnedildi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu:

Değerli Bodrumlular, son günlerde aldığım birçok üzücü habere bugün ne yazık ki bir yenisi daha eklendi.. Uzun yıllar boyunca Bodrum Kaymakamlığı’nda makam şöförü olarak görev alan, ailece işlettikleri ATGEÇ Restaurant ile Bodrum hayatına çok farklı bir renk katan değerli dostumuz Mustafa İşbilir’in eşi, Koray ve İsmail İşbilir’in anneleri olan Pembe İşbilir, ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Bu çok değerli insanı bugün, Gürece Camii’nde kılınacak öğle namazı sonrasında, Gürece Mezarlığı’nda yatmakta olan sevgili annesinin yanına uğurlayacağız. Allah rahmet eylesin, Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin, mekanı cennet olsun..

YORUMLAR

  • 0 Yorum