• Reklam

Bornova Belediyesi'nin ürettiği kulübeler sokaklara yerleştiriliyor

BORNOVA Belediyesi Can Dostları Yerleşkesi'nde hayvanseverler ve öğrencilerinde katılımıyla elbirliğiyle yapılan kedi ve köpek kulübelerinin ilçedeki çeşitli noktalara yerleştirilmeye başlandığı bildirildi.

Bornova Belediyesi'nin ürettiği kulübeler sokaklara yerleştiriliyor
13 Kasım 2022 - 12:49 - Güncelleme: 13 Kasım 2022 - 12:50

Sokak kedi ve köpeklerinin aşılamasından tedavi ve bakımlarına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Bornova Belediyesi, soğuk kış günleri için de desteğini sürdürüyor. Hayvanseverler ile lise ve üniversite öğrencileriyle birlikte Bornova Belediyesi Can Dostları Yerleşkesi'nde yapılan kedi ve köpek kulübeleri ihtiyaç duyulan noktalara yerleştiriliyor. Bornova Belediyesi geçen ocak ayında da çeşitli noktalara kulübeler yerleştirmişti.

Sokak hayvanlarının bakımına ve tedavisine yönelik yatırımlarını ve çalışmalarını arttırdıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Can dostlarımızın tedavilerini ve kısırlaştırmalarını düzenli olarak yapıyoruz. Onların gerekli acil müdahalelerinin yanı sıra bir yandan da sıcak yuvalara kavuşmaları için sahiplendirmeye yönelik etkinliklerimizi her fırsatta gerçekleştiriyoruz. Onlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için bu yıl çok önemli yenilikler ve iyileştirme-geliştirme çalışmaları yaparak Can Dostları Yerleşkemizi hizmete açtık. Hayvanseverlerin desteğiyle can dostlarımızın daha iyi şartlarda yaşayacağı bir Bornova için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. (DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum