• Reklam

Bu ünlü çifti tanıdınız mı?

Şu günlerde sosyal medyaya bir fotoğraf düştü.. İlk bakışta tanıyan da var, epey düşünen de... Ama İzmir, özellikle de Seferihisar'da çoğu kişi görür görmez, 'evet onlar' diyor...

Bu ünlü çifti tanıdınız mı?
29 Eylül 2023 - 20:36
Bahsettiğimiz kişi gençlik yıllarından kalma sakallı, az saçlı haliyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer.. Bu fotoğraf 1980'li yıllara ait.

Tunç Soyer, 1988 yılından beri matematik öğretmeni olan Neptün Soyer ile evli. Her ikisi de asker çocuğu olan Neptün ve Tunç çiftini buluşturan ortak tutku tiyatro olmuş. Tunç Soyer, AST'de Rutkay Aziz'in asistanlığını yaparken Neptün Hanım da tiyatro ile haşır neşir olmuş ve ortaya bir birliktelik çıkmış.

Tunç Başkan'ın en etkileyici özelliğini Neptün Hanım "Sakinliği, dinginliği ve zarafeti" olarak tanımlıyor. "Evde hiç sesi yükselmez hatta benim sesim öğretmen olduğum için ondan daha çok çıkar" diyor Neptün Hanım.

Tunç Başkan'ın en etkileyici özelliğini Neptün Hanım "Sakinliği, dinginliği ve zarafeti" olarak tanımlıyor. "Evde hiç sesi yükselmez hatta benim sesim öğretmen olduğum için ondan daha çok çıkar" diyor Neptün Hanım bir röportajında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum