• Reklam

Bucalı çocuklardan yaz kurslarına büyük ilgi

Buca Belediyesi’nin yaz spor kursları büyük ilgi gördü. Tenis, yüzme, boks, taekwando ve kick boks olmak üzere 5 ayrı branşta açılan kurslardan 4 bin 400 çocuk faydalandı. 

Bucalı çocuklardan yaz kurslarına büyük ilgi
04 Eylül 2024 - 11:04
Buca Belediyesi’nin yaz spor kursları büyük ilgi gördü. Tenis, yüzme, boks, taekwando ve kick boks olmak üzere 5 ayrı branşta açılan kurslardan 4 bin 400 çocuk faydalandı.  Buca Belediye Başkanı Görkem Duman,  “Buca’da yaşayan her çocuğumuzun sanat ve sporla iç içe büyümesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
Buca Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Tenis Kulübü ve Yenigün Spor Tesisleri bünyesinde açtığı yaz spor kurslarına Bucalı çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Tenis, yüzme, boks, taekwando, kick boks olmak üzere 5 ayrı branşta açılan kurslara 2 aylık süreçte 4 bin 400 çocuk katıldı. En büyük ilgiyi ise yüzme kursları gördü. 3 bin 300 çocuk ilk kulaçlarını Buca Belediyesi tesislerinde, uzman eğitmenler gözetiminde attı. 


 
“ÇOCUK GELİŞİMİNDE HER AN ÇOK KIYMETLİ”
 
Çocukların yaz tatillerini ekran karşısında, evlere kapanarak geçirmesini istemediklerini dile getiren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Çocuk gelişiminde her an çok kıymetli. Yaz tatili gibi uzun bir zaman dilimini çocuklarımız için bir fırsata çevirmek istedik. Sporun insanın gelişimine büyük katkısı olduğuna inanıyoruz. Buca’da yaşayan her çocuğumuzun sanat ve sporla iç içe büyümesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


 
YENİ SPOR TESİSİ MÜJDESİ
 

Önümüzdeki aylarda Yıldız Mahallesi’ndeki Sporium Spor Tesisi’ni hizmete açacaklarını da söyleyen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Böylelikle çok daha fazla vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Tesislerimizde yetişerek millî forma giyen sporcularımız var. Bu durum çalışma azmimizi daha da artırıyor” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum