Burası İzmir Balık Hali!

    Koronavirüsü yayılırken Türkiye adım adım sokağa çıkma yasağına gidiyor. Çünkü kurallara uymayanlar yüzünden, uyanlar büyük tehlikede. Örnek mi.. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi Balık Hali, herkes iç içe.

    Burası İzmir Balık Hali!
    28 Mart 2020 - 15:01 - Güncelleme: 28 Mart 2020 - 15:02

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nden çekilen bir görüntü sosyal medyaya konuldu. Kamera görüntülerinde hal insanla dolu. Belediye girişe koca yazılarla uyarı da asmış. İnsanların 1 metre aralıklarla durması isteniyor. Koronanın şakası olmadığı yazıyor. Ama bu yazı kimsenin umurunda değil. Bırakın alışverişe gelenleri, görevlilerin çoğu maske takmamış.. Maske takan çok az. O kalabalıkta sigara arayan mı dersin, deniz ürünlerinin üzerlerini açık bırakın mı dersin. Kurallar hiçe sayılmış. Evde Kal çağrısına uyanlar, bunların önlenmesini istiyor.

    balikhali.pngbalikh.png

    YORUMLAR

    • 2 Yorum
    • tcaskerı
      4 yıl önce
      paranın dini imanı var mı biraz daha kazanim diyenler işte
    • Cafer Dağkurs
      4 yıl önce
      Kolayı var Bu işin bu tip insanların TC sini alıp kayıt edeceksin virüse yakalandığında da hastane yerine atacaksın, toplucaksın bunları eşşek adasına ne halleri varsa görsünler birbirlerine çabucak bulaştıp bu alemde beyaz mendil saklarlar millet de kurtulmuş olur