• Reklam

Çekiçle başına vurarak yaraladığı arkadaşı yaşamını yitirdi

Adana'da 22 yaşındaki çalışma arkadaşı Emre K. tarafından kafasına çekiçle vurulan Mahmut Eser tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Çekiçle başına vurarak yaraladığı arkadaşı yaşamını yitirdi
27 Ocak 2022 - 15:53 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 14:54
Küfrettiği gerekçesiyle iş arkadaşı Emre K. Tarafından çekiçle başına vurulan Mahmut Eser 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Emniyete götürülen Emre K. verdiği ifadesinde "Mahmut, aileme küfredince kendisini uyardım. Devam edince gözüm karardı, bir anlık sinirle başına vurdum" dedi. Olay, 21 Ocak günü saat 08.00 sıralarında Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde tır dorsesi üretilen fabrikanın yöneticisi, kaynak işlerinin hızlı bitirilmesi için işçileri uyarmasıyla yaşandı.

İddiaya göre uyarı almalarının üzerine kaynakçı Mahmut Eser, küfrederek çalışma arkadaşlarına kızdı. Yaklaşık 3 hafta önce işbaşı yapan Emre K. da karşılık verdi. Çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.




BAŞINA ÇEKİÇLE VURDU

Emre K., elindeki çekiçle Eser'in başına vurdu. Eser, aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığıldı. Çalışanların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Mahmut Eser, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Emre K. ise fabrikaya gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu. Emniyete götürülen Emre K., ifadesinde, "Mahmut, aileme küfredince kendisini uyardım. Devam edince gözüm karardı, bir anlık sinirle başına vurdum" dedi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mahmut Eser 1 hafta sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Eser'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum