• Reklam

Çeşme'de 23 Nisan coşkusu Selda Bağcan ile zirveye ulaştı

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlandı. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalar Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde Selda Bağcan konseriyle doruğa ulaştı.

Çeşme'de 23 Nisan coşkusu Selda Bağcan ile zirveye ulaştı
24 Nisan 2023 - 18:19 - Güncelleme: 24 Nisan 2023 - 18:20

Çeşme'deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Çeşme Belediyesi ve Kaymakamlığı'nın Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Çeşme Amfi Tiyatro'daki etkinliklerle devam eden kutlamalara Çeşme Belediyesi Çocuk Korosu'nun söylediği şarkılar renk kattı. Çeşme Belediyesi Masal Evi'nin minik öğrencileri şenlikte gösteri sundu. Şenlikte şiirler okundu, şarkılar söylendi. Yüz boyama etkinliği yapıldı. Etkinliğe katılan çocuklara gün boyu popcorn, pamuk helva ve dondurma ikramı yapıldı.

Kutlamalar kapsamında Mustafa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Selda Bağcan da bir konser verdi. 'Yalan Dünya', 'Yaz Gazeteci Yaz', 'Tatlı Dillim' gibi dillere pelesenk olmuş parçalarını seslendiren Bağcan yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konsere katılan binlerce Çeşmeli izledi.

'YAŞAYAN EFSANEYİ ÇEŞME'DE AĞIRLADIK'

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran Selda Bağcan'ı Çeşme'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtip, "Ulusal egemenliğimizin 103. yılında bu konser çok anlamlı oldu. Yaşayan efsaneyi Çeşme'de ağırladık. Kendisini yeryüzündeki cennet, Atatürk devrimleri ve Cumhuriyet'in kalesi Çeşme'de ağırlamaktan çok mutluyuz. Ulusal Egemenliğimizin 103. yılı kutlu olsun. İzmir'in dağlarında çiçekler açmaya başladı. Gümgür gümbür bir bahar geliyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum