Çocukları sevindirdiler

    Aktiffelsefe Alsancak GEA Arama Kurtarma, Ekoloji ve Sosyal Kampanyalar ekibi gönüllüleri 5 Aralık Dünya Gönüllülük Günü’nü Ödemiş’te bir köy okulunda öğrenim gören küçük öğrenciler ile kutladı.

    Çocukları sevindirdiler
    07 Aralık 2019 - 21:03

    Proje kapsamında bot ve montlar ilkokulda öğrenim gören öğrenciler hediye edildi. Ayrıca Gea Arama Kurtarma Ekibi öğrencilere “Depremle Birlikte Yaşam” eğitimi verdi.

    Bu konuda açıklama yapan dernek yönetimi "Sosyal sorumluluk projelerimizde bizlere gönülden destek olan tüm üye ve gönüllülerimize teşekkür ederiz. Aktiffelsefe ailesi olarak “Daha İyi İnsan Daha İyi Dünya” fikri ile 30 yıldır yaşamı destekliyoruz.Dünya Gönüllüler Günü’nde yapılan etkinlikler; evrensel boyutta gönüllülük bilinci oluşturmayı, toplumda birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapmayı ve bireyleri toplum-çevre sorunlarına karşı duyarlı hale gelmeye teşvik etmeyi hedefler. " dediler.

    2c3556ff-b91e-4b98-a7b2-08bb21a7a6c0.jpgAKTİFFELSEFE Hakkında ​

    Aktiffelsefe 1989 yılında ülkemizin düşünce ve kültür hayatına değer katmak amacıyla gönüllüler tarafından kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. 

    Ankara Genel merkez olmak üzere, 10 ilde 11 şubemiz ve üç temsilciliğimiz ile felsefe, kültür ve gönüllülük alanlarında çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Amacımız insanlığın ortak mirası olan değerleri araştırmak, anlamak, yaşatmak ve bu yolla daha iyi bir insan, daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir dünyaya doğru yol almaktır. Bu amaçla sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve araştırmalar yaparken, evrensel değerlerle hareket etmekteyiz. Tüm faaliyetlerimiz üyelerimiz tarafından gönüllülük ilkesiyle gerçekleştirilmektedir.

    8e0bdcb4-9aca-4656-a39e-26de7aed4e5e.jpgGönüllü faaliyetlerimiz kapsamında, Ekoloji Seminerleri, Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar-Oyuncak Geri Dönüşüm Kampanyası, Çevre Temizlik Kampanyaları, Ağaç Dikim Kampanyaları, Çevre Festivalleri, Hayvanlar için Etkinlikler, İnsani Yardım ve Sosyal Kampanyalar, Mutlu Çocuk Yetiştirme Seminerleri, Çocuk Atölyeleri, Tarihe Dokunuş Etkinliği, 7’den 77’e “Kuşakları Birleştirelim!” MoralKampanyaları, Huzurevi Ziyaretleri, Okul Tadilatları, Kütüphane Kurulum Etkinlikleri, Özel Çocuklarla Etkinlikler gibi çokça faaliyet yer almaktadır.

    1478518d-ec87-4097-8a83-e43f4b53ce1c.jpg

    YORUMLAR

    • 0 Yorum