• Reklam

"Deprem oldu, o ortada yok!"

CHP emekçisi, eski yönetici Karşıyakalı Altınay Görmüş, en çok oyu olarak PM'ye giren İzmirli Rıfat Nalbantoğlu'nun deprem sonrası ortalarda görünmemesini eleştirdi.

"Deprem oldu, o ortada yok!"
05 Kasım 2020 - 18:47 - Güncelleme: 05 Kasım 2020 - 19:18
CHP'nin etkin isimlerinden olan Altınay Görmüş, sosyal medya hesabından sitemkar bir paylaşımda bulundu. Partinin hemen her kademesinde çalışan tekstil tasarımcısı Görmüş, kongrede en çok oyu alarak CHP Parti Meclisi'ne (PM) seçilen İzmir eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'nun depremden sonra ortalarda görünmediğini dile getirdi. Partinin her kademesiyle afet bölgesinde olmasına karşın Nalbantoğlu'nun 5 gündür ortalarda olmadığını şu sözlerle dile getirdi:

Depremde destek veren tüm CHP ailesine minnetlerimi sunuyorum. Genel Baskanım, Genel Baskan Yardımcılarım, PM üyelerim, İl Başkanlarım, İlce Baskanlarım. Kadın Kollarımız , Gençlik Kollarımız bize büyük bir aile oldugumuzu hatırlattı...
Ancak , tüm CHP yöneticileri işlerini, örgüt çalışmalarını bırakıp Türkiye'nin dört bir yanından İzmir'e akın etmelerine rağmen Parti Meclisi'nin İzmirli üyesi Rıfat Nalbantoğlu'nun ortalıkta gözükmemesi, dikkatlerden kaçmadı. İzmir'i PM'de temsil eden Nalbantoğlu son derece yakıcı olan bu sorunu medyadan öğrenip genel merkeze öyle mi aktaracak? Partinin en üst yöneticisi olarak deprem bölgesinde olup felakete uğramış  insanlara CHP'nin yanlarında olduğunu anlatması gerekmiyor mu?

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Tufan Atakişi
    3 yıl önce
    Yok aslında birbirlerinden farkları. Yazılacak çok şey var ama, bildiğim Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu CHP'yi rezil ettiler