• Reklam

Eda Nur Kaplan'ı intihara sürükleyen sürece yakın takip

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: "07.08.2021 tarihinde intihar ederek hayatını kaybeden Eda Nur Kaplan'ı intihara sürükleyen süreç ve ölümüyle ilgili soruşturma evresini yakından...

Eda Nur Kaplan'ı intihara sürükleyen sürece yakın takip
09 Ağustos 2021 - 12:03 - Güncelleme: 09 Ağustos 2021 - 12:09
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: "07.08.2021 tarihinde intihar ederek hayatını kaybeden Eda Nur Kaplan'ı intihara sürükleyen süreç ve ölümüyle ilgili soruşturma evresini yakından takip ediyoruz. Kamu davası açılması halinde de davaya müdahil olarak hukuki süreçte bizzat bulunacağız."



Eda Nur, intihardan önce annesine cep telefonuyla mesaj atmış, "Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hep içine attı. Ama o da çok birikti. Dayanamıyor artık. Hiçbir şeylerin güzel olacağına inancı kalmadı. Her gün canı acıyacağına bir gün acısın deyip gidiyorum. Hakkını helal et. Ömer'i, ablamı, Aleyna'yı Almanya'yı çok seviyorum. Unutmayın beni. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dimdik duramıyorum siz durun. Neyse hepinizi çok seviyorum, iyi bakın kendinize. Ben yapamadım ama siz güzel günler için yaşayın" demişti. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürerken, Eda Nur Kaplan  Ankara'da Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum