Facebook'un Android sürümüne karanlık mod geliyor!

    Karanlık mod, Facebook’un Android sürümü için de geliştiriliyor. Bu yılın Mart ayında kendi Messenger yazılımını siyah tema ile güncelleyen Facebook, şimdi de kendisini bununla donatmaya hazırlanıyor

    Facebook'un Android sürümüne karanlık mod geliyor!
    13 Ağustos 2019 - 11:26

    Facebook’un yeni projelerini internete sızdırmak konusunda başarılı olan ünlü blogger Jane Manchun Wong, bu müjdeyi veren ilk kişi oldu. Karanlık modun ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir açıklama mevcut değil.

    Kendi internet sitesinde paylaştığı bir yazıda ilgili temanın henüz çok yeni olduğunu ve geliştirilme aşamasının zaman alacağını söyleyen Wong, aşağıdaki görüntüyü paylaşarak projenin ne durumda olduğunu gösterdi.

    facebook karanlık mod

    Yukarıdaki görüntüden anlaşıldığı üzere daha sadece bazı bölümler karanlık modla kaplanmış. Buna ek olarak, karanlık bir arka plan üzerinde koyu renkli metinlerin yer alması bekleniyor. Jane Manchun Wong, ilgili görüntüye nasıl ulaştı?

    Android için Facebook

    Buna bir açıklama getiren Wong, karanlık moda Android için Facebook uygulamasının kodlarını incelerken denk geldiğini belirtti. Uzun zamandır beklenen karanlık mod için Facebook cephesinden bir doğrulama bekleniyor.

    (shiftdelete)

     

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum