Fransız rejisi 'asker selamını' sansürledi #askerselamı

    A Mili Takım lider olarak gittiği Fransa'dan lider olarak döndü. Kaan Ayhan'ın 81. dakikada attığı beraberlik gol sonrası Ay-Yıldızlıların verdiği asker selamını, Fransız rejisi göstermedi

    Fransız rejisi 'asker selamını' sansürledi #askerselamı
    15 Ekim 2019 - 00:07 - Güncelleme: 15 Ekim 2019 - 01:03

    Euro 2020 Elemeleri'nde A Milli Takımımız Fransa ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin 76. dakikasında 1-0 geriye düşen Milliler, pes etmeyerek 81. dakikada durumu 1-1'e getirdi. Fransa'ya lider olarak gelen Ay-Yıldızlılar lider olarak döndü ve maç sonu taraftarlarımızın bulunduğu tribünlere giderek bu sevinci yaşadı. Ancak Fransız Rejisi bu görüntüleri ekrana taşımadı.

    fransa-maci.jpg

    KAMPANYA BAŞLATMIŞLARDI

    Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncularının Suriye operasyonundan dolayı asker selamı vermesine tepki gösteren Fransız sosyal medya kullanıcıları iki ülke arasında oynanacak maçın iptal olması için kampanya başlattı.

    asker-selami.jpg

    Twitter'da başlatılan #AnnulationMatchFranceTurquie (Fransa-Türkiye maçı iptal edilsin) etiketi kısa sürede ülke gündeminde ilk sıraya yükseldi. Maçın 81. dakikasında Kaan Ayhan'ın attığı gol sonrası Ay-Yıldızlılar, Türklerin bulunduğu tribünün önüne giderek asker selamını verdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından da asker selamını tekrarlayan milli futbolcularının sevincine Fransız rejisi sansür uyguladı.

    313252.jpg

    YORUMLAR

    • 0 Yorum