• Reklam

Güneş gözlüğünde yılın öne çıkan trendleri

Güneş gözlüğünde yılın öne çıkan trendleri
05 Mayıs 2022 - 13:12

Eşsiz bir tarz yaratmasının yanında, göz sağlığı için de oldukça önemli olan güneş gözlüğü modelleri, hem kadın hem de erkekler için stil sahibi olmanın anahtarlarından biri. Çerçeve, cam ve diğer detaylara göre 2022 güneş gözlüğü modelleri yenilikçi tarzlarla öne çıkıyor. Güneş gözlüğü, hem klasik hem de spor bir tarza sahip olanlar için eşsiz bir konsept sunmasının ötesinde, güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruma sağlamasıyla oldukça önemli bir aksesuar. Peki, güneş gözlüğünde tarza göre, konsepte göre 2022 yılında öne çıkacak trendler neler? Özel tasarım güneş gözlüğü modelleri sunan Eye Connection’ın koleksiyonunda ilgi gören trendlere bakalım.

Metal çerçeveli gözlükler

Metalik çerçeve detayına sahip güneş gözlükleri, en çok tercih edilen konseptlerden biri. İddialı ve şık bir görünüm sunan metal çerçeveli gözlükler, çerçevenin ince olmasını tercih edenlere hitap ediyor. Kadın ve erkek güneş gözlüğü modelleri içinde, Eye Connection koleksiyonuna baktığımızda Roy, Stardust, Ottagono ve Spaceselfie modelleri zamansız şıklığı ile öne çıkanlardan. Metal çerçeveli güneş gözlükleri içinde, altıgen güneş gözlüğü ve yuvarlak çerçeveli güneş gözlüğü yer alıyor.

Enjeksiyon gözlükler

Plastik enjeksiyon gözlük modeller, geniş renk skalası ile öne çıkan alternatifler. Yazın enerjisini güzel bir şekilde yansıtan enjeksiyon konseptli gözlük modelleri, sağlam yapısı ile uzun yıllar kullanıma imkan tanıyor. Plastik çerçeveli enjeksiyon güneş gözlüğü modellerinin diğer bir avantajı da polarize gözlük seçenekleri içermesi. Eye Connection’ın yazın tüm renklerini yansıtan geniş bir renk seçeneği ile sunduğu gözlükler, spor ve iddialı bir tarz oluşturmayı sağlıyor. Yaz döneminde hem günlük planlarda hem de plaj modasında, kaliteli ve renkli gözlük modelleri ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Güçlü materyal yapısı ile bu enjeksiyon gözlükler yıllarca kullanılabilir.

Güneş gözlüğü modellerinde, orijinal tasarımlar ile kadın, erkek ve çocuklar için kaliteli modeller sunan Eye Connection, bu yaza damgasını vuracak güneş gözlüğünü keşfedebileceğiniz adres. Online alışveriş mağazasında yapılan alışverişlerde, her yeni üyelik için 60 TL indirimin yanı sıra, İstanbul içinde aynı gün teslimat da yer alıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum