• Reklam

Hırsızlar uyuşturucu partisinde yakalandı

Urla’da polis, hırsızlık şüphelisi 7 kişiyi evde uyuşturucu içerken kıskıvrak ele geçirdi.

Hırsızlar uyuşturucu partisinde yakalandı
06 Mart 2022 - 21:06
Bahri Karataş (KHA)

İzmir'in Urla ilçesinde "tekne motoru, işyerinden ve kamu kurumu ile evden hırsızlık' olayını gerçekleştirdikleri iddiasıyla polis 7 şüpheliyi uyuşturucu partisinde yakaladı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

"Urla’da hırsızlara geçit yok"
     
İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş -Devriye ve Polis Merkez Amirliği  Ekipleri başarılı bir çalışmaya daha imza attı. 3 Mart gecesi ilçe merkezinde gerçekleşen "işyerinden ve kurumdan hırsızlık", İskele bölgesinde gerçekleşen "Tekne Motoru Hırsızlığı" ve "Evden Hırsızlık" olayları ile ilgili Asayiş ekiplerinin yapmış oldukları kapsamlı çalışmalar sonucu olayın şüphelilerinden C.Ş. yakalandı. 



C.Ş., ikametinde hırsızlık eşyalarının bulunması amacıyla yapılan operasyonda hırsızlık olaylarını birlikte gerçekleştirdiği şüpheliler A.D. , A.T. , E.Z. , C.B.Ö. , F.D. , S.B. uyuşturucu madde içerlerken yakalandı. Yapılan aramalarda hırsızlık malı olan 1 çim biçme makinası, 1 elektrikli bisiklet, 1 dağ bisikleti, 1 çocuk bisikleti ve 1 elle çalıştırılan ilaçlama makinası ele geçirildi. Çalınan mallar müştekilerine teslim edildi.                           

Emniyette işlemleri tamamlanan 7 şüpheli 'Hırsızlık', 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya  bulundurmak suçlarından' adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden C.Ş. , A.D. ,F.D.  tutuklanarak cezaevine kondu. C.B.Ö. isimli şahıs ise Adli kontrol cezası ile diğer şüpheliler Savcılıktan serbest kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum