• Reklam

ILMIO Abiye, fuarın gözdesi

Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin markalarından biri olan ILMIO, IF Wedding Fashion-İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda en çok ilgi gören standlar arasında yer aldı.

ILMIO Abiye, fuarın gözdesi
22 Ocak 2020 - 13:10 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 15:26

Avrupa'nın en büyük abiye, gelinlik fuarlarından biri olarak gösterilen IF Wedding Fashion- İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 14'üncü kez kapılarını açtı. Fuara 5 ülkeden 202 firma katıldı.

Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve sektörün önde gelen tecrübeli işadamı Faik Güngör, uluslararası arenada sektörün gururu olan ve bir markaya dönüşen fuarın hazır giyim sektörüne hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sundu.

1981 yılından bu yana Seçil Etek olarak sektörde olan, kaliteli ve yenilikçi ürün üretimleri ile sektörün globaldeki en büyük oyuncularından biri haline gelen Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. internet dünyasında insan davranışlarının ve satın alma kültürlerinin değiştiğini en erken fark eden firmalardan biri oldu.

1-068.jpgAltı ayrı markasıyla ve yan ürünleriyle online satışını ve cirolarını artıran firma, ayrıca 46 ayrı satış mağazasıyla da iç piyasada hizmetini tüm hızı ile sürdürüyor.

Yaratıcılığın, yenilikçinin ve tasarımın buluştuğu geniş bir koleksiyon ve özel bir sunum ile 14. Uluslararası İzmir abiye ve gelinlik fuarına katılan Seçil Giyim, son moda ve yüksek kalite içeren ILMIO Abiye koleksiyonuna yeni bir kokteyl parti grubu ekleyerek abiye koleksiyonuna farklı bir bakış açısı getirdi. Ürünler içinde çok farklı, çarpıcı ve aynı zamanda herkesin yaşantısının özel günlerine dokunabilecek ve konfor yaratacak tasarımları bulunuyor.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • HasanÖzduman
    4 yıl önce
    Valla ne diyelim. Allah'ü Teala kendisine" yürü ya kulum" dedi. Sınıf arkadaşı olan bize de " yürrrüü ya kulum" dedi herhalde. Başarısını,cesaretini, girişkenliğini ve insanlığını tebrik ediyor, yeni ürînlerinin hayırlı olmasını diliyor, sarılıyor ve öpüyorum.