İnstagram fenomeninin özrü kabahatinden büyük!

    Instagram'ın milyoner fenomenleri arasında yer alan Gianluca Vacchi,bir önceki paylaşımında kadınların poposunu müzik aleti olarak kullandığı görüntülerden aldığı tepkiler sonrası bir video paylaşan Vacchi,özür dilemek isterken işleri daha da ileri taşıdı

    İnstagram fenomeninin özrü kabahatinden büyük!
    14 Ağustos 2019 - 12:56 - Güncelleme: 14 Ağustos 2019 - 12:58

    Her yaptığı her paylaşımı olay olan Gianluca Vacchi, son yıllarda Instagram'ı sallıyor. Zaman zaman aşırı paylaşımlar yapan Vacchi'ye destek verenler kadar tepki gösterenler de var. Bir önceki paylaşımında kadın bedeni üzerinden şov yapmakla suçlandığı için büyük tepki alan fenomen, hatasını kapatabilmek için çektiği video ile daha büyük tepki aldı.

    Bu kez kendisi bir kadın gibi giyinen ünlü isim, etrafındaki mankenlere de erkek takım elbiseleri giydirdi. Yeni videosunda da yine dans ederek ortama gelen Vacchi, mankenlerin yanından geçtikten sonra eğiliyor ve erkek kılığındaki kadın mankenler ünlü ismin poposunu tokatlıyor

    Vacchi yaptığı paylaşımına, "Hayatta istediğimiz ve arzu ettiğimiz her şeyi yapabiliriz! Gülümse ve hayatının tadını çıkar. Hayatta istediğimizi yapabiliriz ve yapabiliriz. Sadece hayatın tadını çıkar ve gülümse" notunu ekleyerek bir önceki paylaşımının da sadece eğlence amaçlı olduğunu söyledi ancak yine tepki aldı. Kullanıcılar Vacchi'nin yeni videosunun da kadın bedenini aşağıladığını düşündü.

    Öte yandan Vacchi'nin paylaşımını çok ilginç isimler beğendi. Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız Neymar ve Dani Alves, Vacchi'nin kullandığı müzikten dolayı yorum yapıp beğenirken, bir çok ünlü isim de gönderiye yorum yazdı.

    (tv100)

     

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum