• Reklam

İpekböceği Anaokulu fark yaratıyor!

Mukaddes ipek tarafından 2018 yılında kurulup aynı yıl eğitim öğretime başladı.

İpekböceği Anaokulu fark yaratıyor!
15 Ağustos 2024 - 11:13 - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 - 13:23
İlklerin anaokulu eğitim öğretime kaldığı yerden devam ediyor.Mukaddes İpek tarafından 2018 yılında kurulup aynı yıl eğitim öğretime başlayan İpekböceği Anaokulu yeni eğitim ve öğretim yılında farkını göstermeye devam edecek. 5 derslikli, 86 öğrenci kapasiteli ve özel mutfağı ile velilerin de büyük beğenisini kazanan İpekböceği Anaokulu spor faaliyetleri ile de göz dolduruyor.




ÇOCUKLARIN BAHÇE KEYFİ

İpekböceği Anaokulu'nun en güzel ve öğrencilerinin en keyifli zaman geçirdiği alanlarından biri de bahçesi. Okulun öğrencileri tam 300 metrekarelik bahçede hem temiz hava alıyor hem de gönüllerince eğleniyor. Çocukların sosyal, duyuşsal, bilişsel gelişimlerinin yanında milli ve manevi değerlerde okulda genç nesillere anlatılıyor.



TÜRKİYE'DE BİR İLK

Okul etkinliklerinin yanında Türkiye'de ilk defa çocuklara bilardo eğitimi veriliyor. Bu spor sayesinde anaokulu öğrencilerinin odaklanma, analitik düşünce gelişimlerinin artması sağlanıyor. Okulda ayrıca yüzme, taekvando gibi sporlar çocuklara öğretilirken doğada da çocuklara birçok etkinlik düzenleniyor.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum