• Reklam

İtalyan Jo Malone gözlükleri Ferruh Filiz ve Logo'da

İtalya'da üretilen ve dünyada ilgi çeken JM (Jo Malone) güneş gözlükleri İzmir'in en seçkin optik mağazalarında satışa sunuldu.

İtalyan Jo Malone gözlükleri Ferruh Filiz ve Logo'da
09 Ağustos 2023 - 16:59 - Güncelleme: 09 Ağustos 2023 - 18:09
Onlarca renk ve seçenekleri bulunan JM marka gözlüklerin camları, uv 400 korumalı olup güneşin zararlı ışınlarını absorbe ediyor…
Kadın erkek çocuk modelleri mevcut olan gözlüklerin, kısa zaman içinde Türkiye'nin her şehrinde satışa sunulacağını söyleyen yetkililer, Jo Malone'un kısa sürede en trend markalar arasına gireceğini vurguladılar.



Ürünleri 2 yıl garanti sertifikalı olan, müşteri memnuniyeti sonsuz sloganıyla hareket eden firma; ürünlerin 2 yıl boyunca her türlü yıpranma, arıza veya kırılma sorunları karşısında yedek parça ve aksesuarlarının sorunsuz, sorgusuz çözümleneceğini söylüyor.
Geceleri araç sürüş anında karşıdan gelen farları süzen ve karanlığı aydınlatan Drever camlar, bulutlu havalarda veya kapalı mekanlarda aksesuar amaçlı rengarenk açık renk camlı (sarı, mavi, pembe, mor) gözlükler de büyük ilgi görüyor. Koyu renk camlı güneş ışınlarını süzen gözlükler ise çok amaçlı kullanılabiliyor.



Her türlü yaşam tarzınıza hitap eden ürünler, bugünlerde Bostanlı Logo Optik'te, Ferruh Filiz Optik Yeni Girne şubesinde satışa sunuldu. Firma sahipleri, "JM güneş gözlükleri, gördüğü ilgi ve satışıyla bizi şaşırttı. Çok kaliteli bir ürün" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum