• Reklam

İzmir Büyükşehir'de şok olay! Haydar İnanır intihar etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın en yakınında yer alan isimlerden birisi olan Haydar İnanır evinde hayatına son verdi. İnanır’ın ölüm nedeni araştırılıyor.

İzmir Büyükşehir'de şok olay! Haydar İnanır intihar etti
19 Temmuz 2024 - 11:14 - Güncelleme: 19 Temmuz 2024 - 11:17

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı’ndan bu yana en yakın çalıştığı isimlerden birisi olan Haydar İnanır intihar etti.

Evinde eşinin olduğu esnada kafasına silahı dayadığı öğrenilen İnanır’ın tetiğe basarak hayatına son verdiği bildirildi.

Olayla ilgili savcılık soruşturmasını sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 31 Mart Seçimleri sonrası başkanlık koltuğuna oturduktan sonra İnanır’ı Karşıyaka Belediyesi'nden Büyükşehir'e transfer etmişti. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü istisnai kadrosu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ismini göndermişti. Bakanlıkta açıktan atanma talebi bulunan İnanır’ın intihar sebebi ise henüz bilinmiyor.

Haydar İnanır, Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan çalışanların işe alınma sürecinde öne çıkmıştı. İnanır, eylem esnasında işçilerin yanına gelerek işe geri alınacaklarının müjdesini vermişti.

CENAZE PROGRAMI NETLEŞTİ 

Haydar İnanır'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacak.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna oturan Cemil Tugay, İnanır’ı Karşıyaka Belediyesi'nden Büyükşehir'e transfer etmişti.

BÜYÜKŞEHİR'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır’ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi bugün ikindi vakti Örnekköy Cemevi’nden kaldırılacaktır.    İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sevgili arkadaşımız Haydar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

ASLANOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Aslanoğlu açıklamasında, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin özel kalem çalışanı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay'ın yakın çalışma arkadaşı ve il başkan yardımcım Cem Doğan'ın yeğeni Haydar İnanır'ı genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli eşi ve ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum