İzmir'in Çeşme ilçesinden başlayan Çeşme-Atina seferlerine ara verildi

    İzmir'in Çeşme ilçesi ile Yunanistan'ın Başkenti Atina'nın Lavrion Limanı arasında başlayan feribot seferlerine 30 Temmuz'a kadar ara verildiği açıklandı.

    İzmir'in Çeşme ilçesinden başlayan Çeşme-Atina seferlerine ara verildi
    24 Temmuz 2019 - 13:54 - Güncelleme: 24 Temmuz 2019 - 15:26

    Çeşme ilçesi ile Yunanistan'ın başkenti Atina'nın Lavrion Limanı arasında, 30 Haziran tarihinde feribot seferleri başlamıştı. Çeşme Ulusoy Limanı'nda mehterli törenle başlayan feribot seferleriyle ilgili bir gelişme yaşandı.

    Ege Deniz Yolları Gemi İşletmeciliği adlı firma, Ege'nin iki yakasında turizme ve ihracata büyük katkı sağlaması beklenen seferlerin 30 Temmuz'a kadar ara verildiğini duyurdu.

    Bilet bedelleri geri iade ediliyor

    Şirketin internet sayfasında yapılan duyuruda, "Teknik sebeplerle seferlerimize 30 Temmuz 2019 tarihine kadar ara verilmiştir. Bu sorun giderilene kadar web sitemiz üzerinden bilet satışlarımız durdurulmuştur. Bilet bedelleriniz ödeme yapmış olduğunuz kartlarınıza iade edilecektir. Sorularınız için PNR numaralarınız ile birlikte [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz" denildi.

    Öte yandan şirketin Ulusoy Limanı'na yakın yerde kiraladığı büronun da bir süredir kapalı olduğu görüldü.

    İzmir'in Çeşme ilçesinden başlayan Çeşme-Atina seferlerine ara verildi

     

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • haluk kesici
      4 yıl önce
      bu ayın 9 unda bilet aldım sefer yapılmadı ve ücret iadeleri de yapılmadı. önceden telefonlarına bakılıyordu artık telefonlarına da bakmıyorlar. Büyük bir ihtimalle dolandırıldığımızı düşünüyorum