• Reklam

Kadın kooperatiflerinin ürünleri uygun fiyata

AYDIN Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Halk Ege Et; ekonomik, hijyenik, kaliteli ve ekonomik ürünleriyle vatandaşların özellikle et ve et ürünlerinde ilk tercihi oluyor. Aydın ve İzmir'deki Halk Ege Et marketlerinde, vatandaşlar kadın kooperatiflerinin ürünlerine de ekonomik olarak ulaşabiliyor.

Kadın kooperatiflerinin ürünleri uygun fiyata
30 Mart 2023 - 17:37 - Güncelleme: 30 Mart 2023 - 17:39

Aydın ve İzmir'deki 14 marketiyle vatandaşların et ve et ürünleri başta olmak üzere temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayan Halk Ege Et marketlerinde uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşlar, Halk Ege Et'ten alışverişi, ürünler ekonomik olduğu kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi kalitesiyle de kendilerine sunulduğu için alışkanlık haline getirdiklerini söyledi.

'KALİTELİ VE İYİ HİZMET'

Halk Ege Et'ten alışveriş yapan İsmail Atıcı, "Burayı tercih etmemin sebebi etlerinin kaliteli ve uygun fiyatlı oluşu, iyi hizmeti. Her konuda memnunuz. Biz etlerimizi ve peynirlerimizi Halk Ege Et'ten alıyoruz. Bittikçe geliyoruz. Bu hizmetten çok memnunuz. Vatandaşın alım gücü yok, burada fiyatlar çok uygun. Etinden çok memnunuz" dedi.
Refika Yetkin ise, "Fiyatları daha uygun olduğu için, temiz ve güvenilir olduğu için Halk Ege Et'i tercih ediyorum. Bu hizmetin artmasını isterim. Buranın temiz olması nedeniyle de tercih ediyoruz" diye konuştu.
Halk Ege Et'ten alışveriş yapan Cengiz Güner de "Ne aldığımızdan eminiz. Fiyatları uygun, bizim kesemize göre. Et yemekten vazgeçmiştik, Halk Ege Et açılınca buradan satın alıp gönül rahatlığıyla tüketebiliyoruz" dedi.
Mert Baskın ise "Halk Ege Et'i kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ediyorum. Haftada birden fazla kez alışveriş yapıyoruz. Özellikle yoğurtları çok güzel. Oğlum buranın sucuğundan başka sucuk yemiyor. Başkanımızı çok seviyoruz, hizmetlerini çok iyi görüyorum. İzmir'de Halk Ege Et'in şube sayısının artmasını istiyoruz" diye konuştu. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum