Kadınlardan öğrencilere yardım kermesi

    EBSO Vakfı Mütevelli Heyet Üye eşleri tarafından kurulan EBSOV Kadınlar Birliği, İpek Özçelik’in başkanlığında geleneksel kermesini Alyans Küçük Kulüp’de düzenledi. 

    Kadınlardan öğrencilere yardım kermesi
    04 Aralık 2019 - 20:09

    Gerçekleştirdiği organizasyonlarla üniversite öğrencilerine burs sağlayan EBSOV (Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı) Kadınlar Birliği, kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her yıl yaklaşık 500 bursiyer ve ihtiyaç duyulan bölgelerde kurulan EBSO okullarına maddi ve manevi kaynak yaratmak için faaliyetlerde bulunan EBSOV Kadınlar Birliği geleneksel kermesini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. 

    Kermes için aylardır hazırlık yaptıklarını belirten Sosyal İşler Komite Başkanı İncila Özçelik Kabadayı, “Ben ve ekip arkadaşlarım titiz bir çalışma ile öncelikli olarak katılımcılarımızı araştırıp özenle seçiyor, ürünlerinin beğenileceğini ve satılacağını düşündüğümüz kişi ve firmaları kermesimize davet ediyoruz” dedi. Şimdiden bahar kermesi için katılım talepleri aldıklarını söyleyen Kabadayı, tarih kesinleştiğinde katılım için EBSOV sosyal medya hesaplarından duyuru yapacaklarını belirtti. 

    EBSOV Kadınlar Birliği Başkanı İpek Özçelik, EBSO Vakfı yararına düzenlenen yeniyıl kermesine İzmir, İstanbul, Balıkesir, Ege Bölgesi’nden birçok tanınmış firmanın yanısıra bu sene Bulgaristan’dan dahi gelip stand açan katılımcılarının olduğunu vurguladı. Kermesin mimarları Sosyal İşler Komite Başkanı İncila Özçelik Kabadayı ve tüm ekip arkadaşlarına ayrıca Kültür ve Sanat Komite Başkanı Benal Özbek’e teşekkür eden Özçelik, Vakıf olarak “en iyi yatırım, geleceğe olan yatırımdır” inancı içerisinde “üret, paylaş, mutlu ol” sloganıyla çalışmalarına devam ederek her yıl 500 öğrenciye dokunduklarını paylaştı.

    KİMLER KATILDI

    İpek Özçelik

    Benal Özbek, İncila Özçelik Kabadayı

    Betül Elmasoğlu, Nasip Elmasoğlu, Özgür Şen

    Gülser Tabağ, Zerrin Şenolsun, Duha Baran, Ayşen Uçak, Handan Atılgan

    Sunay Akça Sun

    Neslihan Keskinoğlu

    Sedef Cengiz Yörek

    Şule Karabağlı, Yıldız Özçelik

    Yelda Temizocak

    Elif Öznur

    Nurten Sezen Irmak, Sinem Güres

    Ebru Abay

    Sinem Erkılınç Türetken

    Melek Yaren

    Aysel Baysak

    Funda Kandemir, Efsun İncekara, Füsun İncekara, Hümeyra Yıldırımlar

    Demet Durak

    Uğur Yurdaer

    Selma Orhan, Handan Orhan

    Pınar Uçak, Zulal Kocaer, Ferda Kocaer

    Nilgün Özbayram, Suzan Özbütün

    Peri Demirgüreş, Betül Hanoğlu, Seda Akın, Evrim Yavaşoğlu, Elif Moroğlu

    Tuba Yazar, Selvin Çevikel

    Evrim Çağatay, Aslı Güvenç

    Derya Gürsel, Benal Özbek, Funda Hotamış

    İncila Özçelik Kabadayı, İpek Özçelik

    Efsun İncekara

    YORUMLAR

    • 0 Yorum