• Reklam

Katie Holmes ve Jamie Foxx ayrıldı

Hollywood’un ünlü çifti Katie Holmes ve Jamie Foxx, altı yıllık birlikteliğine son noktayı koydu

Katie Holmes ve Jamie Foxx ayrıldı
20 Ağustos 2019 - 16:23

İlişkilerini gizli tutmayı tercih eden Hollywood’un ünlü çifti Katie Holmes ve Jamie Foxx, altı yıllık birlikteliğin ardından ayrıldı. Jamie Foxx’un kendisinden 30 yaş küçük şarkıcı Sela Vave ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Oyuncu Katie Holmes (40) ve oyuncu-şarkıcı Jamie Foxx (51) , altı yıllık birlikteliğin ardından ayrıldı. PageSix’in haberine göre çift, aylar önce ayrıldı ve uzun süredir birlikte yaşamıyordu.

sp2e8hetl0ufpvqtdeatog.jpg

Mayıs ayında New York’taki MET Gala’ya birlikte katılan çift, ilk kez kırmızı halıda birlikte poz vermişti.

Ayrılık haberinin ardından Foxx Los Angeles’ta 21 yaşındaki şarkıcı Sela Vave ile birlikte eğlenirken görüldü. Bazı kaynaklara göre Foxx yeni bir aşka yelken açarken, bazı kaynaklara göre sadece genç şarkıcının kariyeri için yardımcı oluyor.mf8-2xy-y0u-pz0wogvda.jpg

Temmuz ayı sonlarında Vave ile Foxx birlikte radyo programına katılmıştı. İkili ayrıca aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte Disneyland’a gitmişti.

sp2e8hetl0ufpvqtdeatog.jpg

Vave daha önce Foxx hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bu adama minnettarım. Yaptığın her şey ve bana inandığın için çok teşekkür ederim” notunu yazmıştı.

aet0vqsgluerimnigxdoqq.jpg

2013 yılınan beri birlikte oldukları düşünülen ancak ilişkilerini gizli yaşamayı tercih ettikleri için ancak 2017 sonlarında birliktelikleri açığa çıkan Katie Holmes ile Jamie Foxx, kendilerine yakın kaynaklara göre hiçbir zaman evlilik planı yapmadı.

Katie Holmes 2005 yılında Tom Cruise ile sadece altı haftalık birlikteliğin ardından nişanlanmıştı. Scientologist tarikatı geleneklerine uyan bir düğünle evlenen çiftin 13 yaşında Suri adında bir kızı bulunuyor.

Holmes, 2012’de boşanma başvurusunda bulunmuş, çift 10 ay sonra boşanmıştı.

(ntv)

YORUMLAR

  • 0 Yorum