• Reklam

Kınık Belediyesi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

İZMİR'in Kınık Belediyesi tarafından düzenlenen hasat festivali tenis turnuvasında 100 sporcu kıyasıya yarıştı. Dört kategoride dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Ödül gecesinde konuşan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, "Gelinen noktada tenise gösterilen ilgi ve bu kadar çok sporcunun katıldığı bir turnuvayı ilçemizde yapmış olmak, bundan sonra yapacağımız icraatlar için bizi cesaretlendirmiş ve mutlu etti" dedi.

Kınık Belediyesi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu
18 Ekim 2022 - 11:15 - Güncelleme: 18 Ekim 2022 - 11:17

Kınık Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan gençlik Merkezi Tenis Kortları'nda gerçekleştirilen hasat festivali tenis turnuvasında yüze yakın sporcu kazanmak için ter döktü. Dört farklı kategoride yarışan sporcular, "Kınık'ta tenis oynayabilmek kazanmaktan daha değerli, hem sağlıkla sporumuzu yapıyoruz hem de yaşam kalitemizi yükseltiyoruz" sözleriyle duydukları memnuniyeti dile getirdi. Turnuvada ileri seviye tek erkekler kategorisinde yarışan, Osman Emer birincilik kupasını kazanırken bu kategoride 2. Faruk Türkmen oldu. Bir diğer kategori olan ileri seviye tek kadınlar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Birinci Gamze Mülayim olurken, ikincilik kupasını Erel Şengül aldı. Ayrıca turnuvada orta seviye tek erkeklerde Hasan Ahmetcik birinci, Selçuk Güneri ikinci oldu. Umut vadeden orta seviye tek kadınların yarıştığı kategoride Zuhal İldem birinci, Emine Kirte ikinci oldu. Turnuvanın ardından Poyaracık Aquapark Sosyal Tesisleri'nde sporcular için yemek ve kupa töreni düzenlendi. Sporcular kupalarını Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi'nin takdimiyle aldı.

'İLÇEMİZ HER ALANDA GÜN GEÇTİKÇE GELİŞİYOR VE GÜZELLEŞİYOR'

Ödül gecesinde konuşma yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Tenis Sporu'na ilçede gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İlçemiz her alanda gün geçtikçe gelişiyor ve güzelleşiyor. Elbette bizlerin yaşam kalitesini yükseltecek spor tesislerini ilçeye kazandırmak hedeflerimizden birisiydi. Gelinen noktada tenise gösterilen ilgi ve bu kadar çok sporcunun katıldığı bir turnuvayı ilçemizde yapmış olmak, bundan sonra yapacağımız icraatlar için bizi cesaretlendirmiş ve mutlu etti. Turnuvaya katılan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Kazanan sporcularımızı ise tebrik ediyorum" dedi.
Konuşmasının ardından dereceye giren sporcular tarafından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e plaket hediye edildi.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum