• Reklam

Ligde kalma maçını şansızlık yüzünden kaybettik

ABD'li fotomodel oyuncu Akilah Maisha Bethel'in sanki 40 yıllık bir oyuncuymuş gibi takıma çabuk uyum sağladı ve ilk maçında 21 sayı attı. Maç boyunca taraftarlar Bethel'e büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. 

Ligde kalma maçını şansızlık yüzünden kaybettik
20 Mart 2022 - 13:24
Bahri Karataş (KHA)

Urla Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı Antrenörü Hakan Yiğit, önceki gün oynadıkları Fenerbahçe Gelişim Koleji maçını kazanmaları durumunda ligde kalmayı garantiliyeceklerini ancak takım kaptanı Dilek Topdemir'in sakatlanması ve Ayşe Pelin Ateşler ile Aylin Darınç'ın 5 faulle oyundan erken çıkması nedeniyle, maçı 3 sayı farkla kaybettiklerini söyledi. 

Yiğit, bir gün önce kendisinin doğum günü olduğunu ve takımla birlikte sahada kullandıklarını ve oyuncularının kendisine doğum günü hediyesi olarak galibiyet sözü verdiklerini ancak son 4 saniyesine 71- 69 önde girdiklerini ,büyük bir savunma hatası yüzünden maçın uzatmaya gittiğini ve  üç as oyuncusundan yoksun kalmaları sonucu hediyesini bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Turgutlu Spor maçında vereceklerini söyledi.



Maç ile ilgili değerlendirme yapan Hakan Yiğit, "Fenerbahçe maçı ligde kalmayı garantileyeceğimiz ve play of şansımızı devam ettirecegimiz , önemi büyük bir maçtı. Maçın büyük bölümünü önde götürdük. Son 4 saniyesine 71-69 önde girdiğimiz maçta büyük bir savunma hatası yaparak yediğimiz basket ile maç uzatmaya gitti ve uzatmada kaybettik. Tabii bunda kaptanımız Dilek'in sakatlanarak oyun dışı kalması, uzun oyuncularımız Pelin ve Aylin'in erken faul problemi yaşayıp 5 faulle oyun dışında kalması da etkili oldu. Yabancı oyuncumuz takıma çabuk uyum sağladı. Çok iyi bir karakter ve takım oyuncusu. İlk maçı olmasına rağmen 21 sayı ile takıma faydalı olacağını gösterdi. Kaptan Dilek in Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Turgutlu maçına yetişmesi zor görünüyor. Kalan 4 maçımızdan en az biri ni kazanıp ligde kalmak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum